Armastus. Armastuse planeet Veenus on koos värskuse ja üllatuste tooja Uraaniga su tähemärgis ning nüüd võib armastuse rindelt kõike oodata. Töö. Rind heliseb kevadest, nii edeneb töö jõudsalt. Raha. Praegu on tunne, et maailmas on märksa rohkem raha, kui eales kulutada jõuad.

KAKSIKUD


Armastus. Reaalsus ja unistused ei käi praegu käsikäes, kuid usk unistuste täitumisse pole kadunud. Töö. Jõuad rohkem, kui töökohustused ette näevad. Raha. Kas jutud peatsest finantskrahist on kõigest kuulujutud...?

VÄHK


Armastus. Soovid kallimale parimat ja see toob suhtesse positiivsust. Töö. Sul on rändlinnu tunne, tahad lennata sinna, kus tunned end kodusemalt. Raha. Otsid uusi sissetulekuvõimalusi.

LÕVI


Armastus. Kunagi pole armastust liiga palju ja praegu oled kallimale usin trubaduur. Töö. Visioonide tegemise aeg, et pika suve järel saaks tõusta uuele tasandile. Raha. Oled mugavustsoonis ja see sobib sulle.

NEITSI


Armastus. Rahulik aeg oma suhete lahtimõtestamiseks ja emotsioonide soojendamiseks. Töö. Pühendud tööle rohkem, kui oleks vaja. Erialase kompetentsuse kasv. Raha. Kipud üle oma võimete elama, sest ahvatlusi on nii palju.

KAALUD


Armastus. Su sarm mõjub oopiumina ühele uuele isikule. Kas algavad saladuslikud seiklused või seigeldakse ainult fantaasias – seda näitab aeg. Töö. Sinu looderdamine ei paista välja, sest kolleegid on kevade lummuses. Raha. Elu on liiga lühike, et mõttetult koonerdada.

SKORPION


Armastus. Kui kirg on jahtunud, tuleb midagi ette võtta. Mida täpselt, on maagiline küsimus. Töö. Sinu ideed on lennukad. Sihtides kui Thori vasaraga ideede suunas, suudad need maisesse maailma tuua ja ellu rakendada. Raha. Kulged külluslikult.


AMBUR


Armastus. Jupiteri mõju sinu tähemärgis kestab edasi ja armastuse aeg on käes. Töö. Teed plaane muudatusteks, kuid võimalused avanevad seal, kus oodatagi ei oska. Raha. Oled helde ja elu on su vastu helde.

KALJUKITS


Armastus. Muutuste tuuled toovad uusi erutavaid sõnumeid. Töö. Head ideed saavad teoks! Oled visam ja nutikam, kui su kolleegid sinust eeldavad. Raha. Elukalliduse tõusu üle jääb vaid üle imestada.

VEEVALAJA


Armastus. Kombed, piirid ja naabrite arvamused võivad käia sulle närvidele. Vajad ehedat elu, mitte naeratust, nutt kurgus. Töö. Võimalus valida mitme ahvatleva pakkumise vahel, üheks neist on pikem suvepuhkus. Raha. Sinu vajadused on rahuldatud, unistused aga mitte.

KALAD


Armastus. Sügavad vestlused, pikad jalutuskäigud ja magamata ööd – see ongi vist suhe, mida oled soovinud. Töö. Kohustused ei lõpe, võta endale pause, et mitte läbi põleda. Raha. Sinu mõtlemine on juba rikas, nüüd tuleb veel väike ime korda saata, et ka muu elu rikkaks muuta.

JÄÄR


Armastus. Värskust ja romantikat jagub rohkem kui küllaga. Usud erilise armastuse võimalikkusse oma elus. Töö. Sillerdav kevadepäike pühib töömõtted meelest. Raha. Rahavoog on nagu miraaž, täpselt ei saa aru, aga ilus vaadata.