Reeda isa oli helilooja ja tüdruku teekond lauljaks loomulik valik. "Olin eluaeg laulja, aga pärast ülikooli lõpetamist ei tahtnud ma kuskile maale õpetajaks minna ning läbi tutvuste sain tööle eesti televisiooni. See päästis mind, aga laulja karjäärist ei ole ma siiani loobunud, kuigi tänaseks ei ole see enam minu põhitöö.“

Reet on aastate jooksul olnud tegev mitmete suurte telesaadete juures, kuid viimased 12 aastat on tema süda kuulunud Prillitoosile. "Mulle on oluline seista selle eest, et see oleks positiivne kogupere saade. Et iga inimene, kes saadet vaatab, leiaks sealt ka enda jaoks midagi olulist." Saadete juures on oluline hea reiting ja see, et inimesed armastavad saadet. "Kõik pikad lood on minu välja mõeldud ning valmis kirjutatud, olen nii saate toimetaja kui saatejuht. Kui teed midagi, mis huvitab ka nooremat generatsiooni, hoiab see sind vormis. Telesaadete juures ei kordu kunagi midagi ning elu on erakordselt huvitav. See hoiab vaimu erksa," naerab Reet.

Kuula saatest Reet Linna mõtteid, kuidas elada oma elu ilusaks, kus kohtus Reet Ivoga ja millised olid nende esimesed sõnad. Juttu tuleb ka vanaemaks olemise rõõmudest.

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid