"Lauren on majakas minu elus," lausub Tanel saate esimestel minutitel oma armastatu kohta. "Võin tagantjärgi öelda, et olin juba 20aastaselt valmis peret looma. See on olnud minu suur unistus – luua midagi sellist, mida minul endal kunagi ei olnud. Heaks isaks olemist võid sa ju ette kujutada nii, et nüüd hakkame neid mänge mängima ja siis neid asju tegema. Reaalsus on midagi muud," muigab kahe väikese tütre isa. "Mis seal salata, minu öökapi peal olevad finantsõpikud on vahetunud lapsevanemaks olemise käsiraamatute vastu. Tahan olla oma tütardele hea isa," ütleb muusik.
Eesti armastatuim rokkstaar kinnitab, et tema elus on kaks varianti, kas must või valge. Kui annad lubaduse, siis pead seda täitma, sest lubadusi ei murta, isegi kui otsustad mingi hetk ümber. "Last tasub eriti kuulata, kui tal on jonnituurid peal," muigab Tanel. "Näiteks, kui ta toidupoe põrandal lumeingleid teeb ja sa isana ei tea, kuidas olukorda lahendada. Ümbritsevad inimesed vaatavad, kas kaastundliku pilguga või nõukaaja reegleid õigeteks pidavad selliselt, et vii see kisav laps kohe siit poest välja, ta segab meid!"
Tanel meenutab, et esimese lapse saabudes oli uus olukord kohest sekkumist nõudev. "Kui toiduplekk oli pluusi peal, siis oli vaja see kohe ära vahetada. Täna on see tavaline, pühid suurema osa maha ja vaatad, et pole hullu midagi," naerab isarolliga kohanenud mees.

"Mul on emalt üks asi meeles. Kui ta sai aru, et ma olen muusika oma elukutseks valinud, siis ütles ta mulle väga tähtsad laused: „Kui minu ukse taha tuleb naine koos lapsega ja väidab, et see on Taneli laps, siis ma kasvatan selle lapse üles. Kui tuleb teine naine, siis ma kasvatan ka selle lapse üles. Aga edasi vaata ise.“ See andis mulle kindlustunde, et olenemata olukorrast, on mul olemas tagala."

Kuula saatest Taneli mälestusi superstaari staatuse algusaastatest, mil "meri oli põlvini" ja kõik uksed valla. Kuidas ta hiljem oma elu kõveraid raudteerööpaid otsustas halvustavate pilkude kiuste minna sirgeks taguma täiskasvanute gümnaasiumisse – hirm läbi kukkuda oli suur, aga unistus kõrgharidusest ei lubanud ebaõnnestuda.

Jaga
Kommentaarid