Põlevast majast hüpati aknast välja viimasel hetkel ja katus nende selja taga vajus kokku. „Meie kodu põleng oli minu jaoks uue elu alguseks. Mõistsin, et mulle on antud uus vōimalus ja iga hetk siin maailmas on oluline," räägib Mirjam.

„Kuni tulekahjuni oli minu elu kui kodune soorituspõhine kiirjooks. Survestasin ennast oma abitsioone teostama. Vajadus end takka piitsutada tekitas minu sees meeletu põlemise, olin nagu üks suur tulekahju," manab Mirjam kujutluspildi.

"Materiaalsed väärtused võivad meie ümbert hetkega haihtuda, aga pere on see, mis jääb alles. Kogu oma maise vara mõne hetkega söehunnikuks muutumist on raske meenutada.“ Kriisiolukorras antakse sulle elu poolt jõud, mis on vajalik, et sellest läbi tulla. Edasi minekuks tuli naisel õppida tunnetama ja tajuma iseennast.

Kui Mirjami tütrel diagnoositi seisund, millele tavameditsiini poolt ravi puudus, tuli hakata lapse elu eest võitlema, et lapse tulevik ei oleks ratastoolis. Täna õpib see imeline tüdruk ülikoolis ning Mirjam on omanimelise ajurveeda praksise omanik. Kõik on võimalik!

Kuula saatest Mirjami lugu, kuidas end uuesti leida ja leiutada ning ehitada tuhahunnikust üles uus elu.

Jaga
Kommentaarid