“Armastust ei ole kunagi liiga palju. Mitte kedagi pole võimalik liiga palju hellitada. Olen oma lapsi nunnutanud ning neile kõik ette ja taha ära teinud. Räägin neile ikka, et ärge tahtke sarnaneda teistega. Kõige olulisem asi maailmas on seista iseenda päris olemuse eest sõltumata sellest, mida teised ütlevad. Julgus oma arvamus välja öelda ja oma mõtete eest seista, on põhimõte, mida sisendan oma lastesse iga päev, “ ütleb selgeltnägija.

Kirsti ütleb, et iga laps on teda õpetanud ja suunanud tänase töö juurde, sest sisemine võitlus võtta kuulda oma südant ja minna oma esiemade jälgedes kestis pikalt. “Nõiaks olemine on ühiskonnas aktsepteeritud alles viimastel aastatatel, varem on sellel olnud pigem negatiivne kuvand. Praktiseerisin oma võimeid lähedaste peal, aga rohkemat ei julgenud. Nii mõnigi lähikondne ei toetanud mu tõmmet end selgeltnägijana teostada. Aga ükski anne ei taha püsida kaane all peidus, see leiab alati väljapääsu,“ naerab Kirsti. “Nägin seda ka oma tütre pealt, et oma saatuse eest ära ei jookse. See leiab ka teiselt poolt maakera su üles, kui nii on kõrgemalt poolt määratud,“ kinnitab nõid.

Kuula podcasti Kirsti Timmeriga ja saa teada, mida vaimud meie ümber toimetavad ja milles nad meie abi vajavad. Miks on nii raske rääkida lapsepõlve psühhotraumadest ja kui vähe on vaja, et leida üles oma tõeline jõud.

Jaga
Kommentaarid