Saates vestleme ausalt Kristi erinevatest eluetappidest ja kuidas ta on suutnud teha mitmeid kannapöördeid elus siis, kui tundub, et kõik on kokku kukkunud.

"Pikaajalisest suhtest lahkuda on raske. Kuigi suhe ei pruugi toimida juba väga pikka aega ja see on muutunud toksiliseks, siis hirm, et kuidas ma üksi hakkama saan, on väga suur. Ma ju elasin teises riigis, mul ei olnud lapsi, aga ikkagi oli raske. Samas mõne teise koha pealt oli üksi palju lihtsam," filosofeerib Kristi oma esimese suure armastuse teemal.

"Hoida kinni on alati esimene reaktsioon, aga rahu saabub siis, kui suudad lahti lasta. Kui see juhtub, saabub õnnetunne," lisab Kristi.

Milline on elu Eestis ja kuidas on kasvatada 3 last Ameerikas? Nagu Kristi sõnab: "Turvalisuse peab ära teenima," sest see Ameerika, kuhu Kristi sündis ja see Ameerika, kus ta täna elab, on kaks erinevat maailma. Kuula saatest Kristi ausat ja otsekohest maailmavaadet suhetele, elule ja tasakaalu leidmisele. Räägime naiseks olemisest nii Eestis kui Ameerikas.

Jaga
Kommentaarid