Kui mul on teles salvestus, ärkan 6.30. Muul ajal kaheksa paiku.

Kõigepealt teen isuäratava avokaadovõileva. Kui täpne olla, eelistan gluteenivaba saia. Ja avokaado otsa läheb praetud muna.

Teine võimalus on tatrapuder päikesekuivatatud tomatitega. Sinna otsa samuti praemuna ja veidi laktoosivaba hapukoort – sest see on nii maitsev!

Hommikusöök on mulle a ja o. Sellest ma ei loobu.

Saatepäevahommikul söön köögis püstijalu, käeulatuses suur must Raadio 2 logoga kohvitass, mis on juba nädal aega olnud mu lemmik. Sest Raadio 2 pidas hiljuti sünnipäeva ja me tegime Mihkel Rauaga sünnipäeva erisaadet.

Nagu ma ütlesin, saatepäeval ärkan vara, juba 8.30 istun grimmitoolis ja kell kümme olen kaamerate ees. Pärast salvestust peame saatetiimiga toimetuses juba uusi plaane. Muid koosolekuid teeme Zoomis ja siis, kui jumal juhatab. Meil on äärmiselt loominguline kollektiiv.

Mu praegune saade “ESSE” käsitleb päevakajalisi teemasid. Võib jääda mulje, et oi, kus on karm bitch. Ma ei tea...

Jaga
Kommentaarid