Armastus. Kas praegusest suhtest piisab? Mõtted keerlevad peas nagu kevadine tuul. Töö. Suudad muutustega kohaneda, iga asi on millekski hea. Raha. Soositud on ilusad ja kvaliteetsed ostud.

KAKSIKUD

Armastus. Armastust tuntakse alati olevikus, kuid praegu rändavad sinu mõtted minevikuradadel. Töö. Vajad väikseid vallatuid puhkusepäevi, et taas tööl oma panus anda. Raha. Väike finantsiline segadus ei muuda suurt pilti.

VÄHK

Armastus. Vajad kvaliteetaega iseenda seltsis, et taastada oma tunnetes harmoonia. Töö. Kui tähelepanelik oled, võid ootamatult mitu sobivat tööpakkumist leida. Raha. Hea aeg majanduslike plaanide tegemiseks ja oma finantsseisu analüüsiks.

LÕVI

Armastus. Elujanu sul jagub ja elu armastab sind. Sellest ka võimalus, et sinu romantilised unistused täituvad. Töö. Soe päikesepaiste meelitab mängima, seetõttu on tööle raskem keskenduda. Raha. Finantskuulujutud sind ei mõjuta.

NEITSI

Armastus. Kaaslane koputab südameuksele ja sinu valida on, kas avada või mitte. Töö. Töisel rindel läheb oodatust paremini, on põhjust töövõite tähistada. Raha. Võimalus oma ammuseid finantsplaane teostada.

KAALUD

Armastus. Silmapiirile võib ilmuda uus silmarõõm, kes on sulle üllatuste ja armastuse allikaks. Töö. Kas teha töine muudatus või mitte – praegu on karjääriteemad kaalukausil. Raha. Sul on soov üle oma maksejõu elada.

SKORPION

Armastus. Elektrilist elevust jagub, ööuni on nagu linnukesel oksal. Töö. Tundub, et praegu teavad kõik teised paremini, millist tööd peaksid tegema. Anna endale aega, et oma töiseid visioone sättida. Raha. Muutus on õhus, aga paanikaks pole põhjust.

AMBUR

Armastus. Su emotsioonid on kohe näost näha ning sinu lähedastel on kerge sinuga suhelda. Töö. Oma tragidust ei pea sa tõestama, luba endale ka puhkust. Raha. Helde jagamine hoiab rahavoo liikumises.

KALJUKITS

Armastus. Elu nagu armastusfilmis – kirge, pettumust, leppimist ning suuri ja ehedaid tundeid. Töö. Visadus ja sihikindlus viivad sind karjääriredelil edasi. Raha. Maiselt praktiline ja mugavalt stabiilne.

VEEVALAJA

Armastus. Aeg kallimaga kvaliteetaega veeta ja valgeid öid armastusega täita. Töö. Liigsed reeglid pärsivad su geniaalset loovust. Aeg minna keerulistele kompromissidele. Raha. Rahaplaneerijast on abi, kui unistused on suuremad kui võimalused.

KALAD

Armastus. Kompromissid hoiavad suhte stabiilsena, kuid praegu vajad sa suuremaid eneseväljendusvõimalusi. Töö. Neptuun su tähemärgis annab kuhjaga intuitsiooni, mida võid oma töiseks hüvanguks kasutada. Raha. Rahavoogusid juhid tunnetuse kaudu.

JÄÄR

Armastus. Õhus on armastust ja see soodustab tõeliste tunnete väljanäitamist. Töö. Armastuse lainel olles on mõtetes kõike muud kui töö. Raha. Praegu pole finantsteemad fookuses. Raha kulub argisteks ostudeks.