Armastus. Soojad suhted on sulle tähtsamad kui soe suvi. Töö. Marss sinu tähemärgis annab sulle tegusust ja positiivset eluenergiat. Ettevõtmised edenevad tempokalt. Raha. Finantsintelligentsust sul jagub.

LÕVI


Armastus. Jaaniööl metsas sõnajalaõit otsides võid leida kaotatud aarde. Töö. Tundub, et sinu töist panust vajatakse rohkem, kui sa ise oled valmis panustama. Raha. Rahaplaneerija aitab kulutused kontrolli all hoida, kuid kahjuks ei anna vihjeid, kuidas sissetulekuid suurendada.

NEITSI


Armastus. Armastust ei mõjuta, mida kallim ütleb või milline ta tundub. Armastus on atmosfäär, mis tekib tema kohalolekul. Töö. Üks tegevus ajab teist taga – tuleb hakata puhkust planeerima. Raha. Mõned ootamatud sissetulekud teevad meele rõõmsaks.

KAALUD


Armastus. Tundub, et elu on teater, kus sul on au olla peaesineja. Aga kes kirjutab stsenaariumi – kas sina või saatus? Töö. Tahad töist muutust või vähemalt värskendust. Raha. Tere tulemast, meelelahutused – sa ju suudad need kinni maksta.

SKORPION


Armastus. Tundub, et sinu kallim on saatana suudeldud – ettearvamatu ja kirglik. Töö. Raske on töömõtteid peast välja saada. Otsid tasakaalu puhkuse ja töö vahel. Raha. Helde oma lähedaste vastu.

AMBUR


Armastus. Sinu ehe armastus on nagu nektar, mis täidab lähedaste südamed. Töö. Suvine rütm on saabunud ning see sobib nii sulle kui ka su kolleegidele. Raha. Hoiad oma pangaarvel silma peal, nii väldid negatiivseid üllatusi.

KALJUKITS


Armastus. Pühendumus on su märksõna ja lähedased hindavad seda. Töö. Vahet pole, milline ilm väljas on, töö tahab ikka tegemist. Raha. Väikese lisasissetuleku võimalus.

VEEVALAJA


Armastus. Kes on sulle armuasjades eeskujuks? Praegu on paras aeg ise oma armumaailma kogeda. Töö. Vaatad tööjõuturul ringi ning võid saada inspiratsiooni karjäärinõustajalt. Raha. Kohustuslikud maksud saavad makstud ja jääb veel ülegi.

KALAD


Armastus. Kallimat hinges kandes ei ole sa kunagi üksinda. Unenägudes saab salaja kohtuda. Töö. Oled harjunud tööd tegema ning nüüd on tegu, et ennast puhkuselainele sättida. Raha. Majanduslik toimetulek on tõlgendamise küsimus. Tõlgenda seda endale meelepäraselt.

JÄÄR


Armastus. Suvine romantikaperiood on alanud ja sa tead, kuidas seda mesimagusaks teha. Töö. Fookuses on puhkus ning töö saab kuidagimoodi tehtud. Raha. Praegu on raske piiri pidada.

SÕNN


Armastus. Elu on elamist väärt, sest valgetel öödel toimuvad suveimed. Töö. Sulle meeldib tööd teha ning oled leidnud põneva eneseteostusvõimaluse. Raha. Suveürituste pealt sa kokku ei hoia.