2. Neerukivid moodustuvad siis, kui kehasse koguneb liiga palju mineraalaineid, eriti kaltsiumi. Kivikeste kasv saab alguse neerudest, kuid võib edeneda ka põies või kusejuhas, mis ühendab põit ja neere. Kivide liikumine teeb valu. Väiksemad kivikesed väljuvad iseenesest mõningase valu saatel. Suuremate eemaldamiseks tuleb sekkuda kirurgiliselt.

3. Neeruvaagna- ja neerupõletikku põhjustavad samad bakterid, mis on süüdlased ka põiepõletiku korral, kuid seekord on nad liikunud kaugemale ja jõudnud neerudeni. Enamasti on pahategija kolibakter, mis on sattunud pühkimisel valesse kohta. Samuti võib neerupõletik olla kas operatsiooni või mõne haiguse tüsistus, mis on juba tõsisem probleem. Kaasneb kõrge palavik, iiveldus ja oksendamine. Uriin on hägune, tume või verine ja halva lõhnaga. Arst kirjutab tõenäoliselt välja antibiootikumid. Nakkuse vältimiseks joo piisavalt, pärast seksi käi pissil. Väldi olukordi, kus pead vetsu minekut mitu tundi edasi lükkama.

4. Mesinädalate põiepõletik võib tabada nii tormilise pulmajärgse nädala kui ka kirgliku nädalavahetuse järel. Seksiralli käigus tekivad naise suguelunditele mikrotraumad. Naise enda mikroobid satuvad valesse kohta ehk kusepõide. Seal need paljunevad ning põhjustavad sagenenud ja valulikku urineerimist, vahel ka veritsust ja alakõhuvalu. Ennetuseks on parim ohtralt juua ja pärast vahekorda vetsus käia. Kui aga mikroob kohaneb keskkonnaga ja hakkab vohama, läheb vaja arstiabi.