SÕNN
Sulle tundub üha enam ja enam, et oled lõpuks leidnud selle, keda oled pikka aega otsinud – üks inimene käitub sinuga meeldivamalt, kui sa oled iialgi varem kogenud.

KAKSIKUD
Oled positiivselt meelestatud ja see on vägagi hea. Erilise hoo võivad sisse saada rahaasjad. Ära saada päeva mõnuledes mööda, tegutse selle nimel, et äritegevust laiendada.

VÄHK
Meeldiv ja õnnelik aeg. Isegi õnnemängudes võib sind täna edu saata. See muidugi ei tähenda, et võiksid kogu oma varanduse ühele kaardile panna!

LÕVI
Tuleb süveneda ja asjalik olla. Mõnes mõttes on head sellised päevad, mil käed-jalad on pidevalt
tegemist täis – need hoiavad sind korralikult jalgupidi maa peal.

NEITSI
Kõige parem on, kui saad asjad pakkida ja väikese väljasõidu ette võtta. Seiklused ootavad sind kuskil kodukohast eemal. Vali reisiseltsiliseks inimene, kellega koos saad end vabalt tunda.

KAALUD
Hästi õnnestub koostöö inimestega, kellega ei suhelda mitte ainult tööalaselt, vaid ollakse samal ajal ka sõbrad. Kui su suhted kolleegidega on soojad ja usalduslikud, on väga hea päev.

SKORPION
Sinuni jõuab huvitavat teavet, mille omandamisest saad edaspidi palju kasu lõigata. Jupiteri tugeval toel õpid palju, samuti saad teadmisi ka jagada – sind kuulatakse huviga.

AMBUR
Koht, kuhu oled sattunud, näib põnev, aga ka veider. Uudishimu tekitab vastupandamatut soovi edasi liikuda, samal ajal aga tunned ka ebakindlust, isegi hirmu.

KALJUKITS
Elu on jätkuvalt huvitav, sest sul on palju õppida. Võib juhtuda, et pead esinema võõraste inimeste ees või siis tutvustatakse sind päris paljudele seni täiesti võõrastele nägudele.

VEEVALAJA
Pead täitma ülesandeid, mis on sinu jaoks liiga keerulised. Kõhkled ja kahtled üsnagi palju. Kui võimalik, hoidu täna tähtsate kokkulepete tegemisest ja lepingute sõlmimisest.

KALAD
Kipud olema hajevil ja tüdined rutiinsetest tegevustest kiiresti. Tee midagi niisugust, mis pakub vaheldust sinu igapäevasele elurütmile.