SÕNN
Kannatlikkust nõudev aeg juhul, kui pead kuhugi sõitma. Lennukid ja rongid võivad hilineda, kui ise autoroolis oled, siis ilmselt pead teetööde tõttu või mingil muul põhjusel ootama.

KAKSIKUD
Raha teenimine nõuab hoolt ja vaeva, pead tegutsema keskendunult ning kõvasti pingutama. Tänase töö vilju saad maitsta alles kunagi tulevikus.

VÄHK
Päikese ja Saturni opositsiooni tõttu on su jõuvarud piiratud. Võid end juba hommikul väsinuna tunda. Partnerid sind ilmselt eriti ei aita, pead lootma endale.

LÕVI
Mingid töökohustused on vaja ära teha, nüüd ja kohe! Raske on see eriti juhul, kui oled vahepeal asju edasi lükanud ning tööd on kuhjunud tavapärasest enam.

NEITSI
Lapsevanema rollis võid end võimetuna tunda. Järeltulijate tusatuju parandamine tundub üle jõu käiva ettevõtmisena. Nendega on raske kontakti saavutada.

KAALUD
Mingid ebakõlad pereasjades võtavad ära ka töötuju. Kui pea on muremõtteid täis, siis on raske kaaslastele naeratada ja koostööd teha.

SKORPION
Tegutsemist segab asjaolu, et sul on raske saada vajalikku infot. Ehkki kaevud interneti sügavustesse, ei leia sa vajalike teemade kohta piisavalt usaldusväärset materjali.

AMBUR
Sind tuleb kokkuhoidlikkusele manitseda. Rahaasjad ei suju nii ladusalt, kui sa ehk lootnud oleksid ja pead püksirihma koomale tõmbama.

KALJUKITS
Ilmselt eelistad üksi olemist kallima seltskonnale. Tuju on paha ning sulle tundub mõistlikum eemale hoida, et mitte tema tujugi ära rikkuda.

VEEVALAJA
Oled tööl pigem vaikne ja reserveeritud. Sa ei tea või ei oska mingeid asju, ent seda tunnistada tundub sulle miskipärast häbiväärne.

KALAD
Romantilistele suhetele on mõnus keskenduda. Eelistaksid päeva kallimaga veeta, ent ilmselt pead aega võtma ka mingite tüütute koosolekute jaoks.