Kasutades kõrvaklappe, saab muusikasse täielikult sisse minna ja kulgeda kasvõi kõige kärarikkamas kohas täiesti omas rütmis. Armastatud lauljanna Liis Lemsalu proovis hiljuti JBLi kõrvaklappe, millele omane legendaarne Signature Soundi helikvaliteet sobis hästi tema lihvitud kõrvale – seda kuuleb muidu vaid stuudiotest, teatritest ja suurtelt areenidelt. Küll aga üllatasid Liisi veel mitmed lisafunktsioonid, mis muutsid kõrvaklapid iseäranis mugavaks ja nutikaks.

 “Valisin endale valged JBL E65BTNC klapid, mis on tänu Bluetoothile juhtmevaba kasutusfunktsiooniga ja on seetõttu väga palju mugavamad kui tavaklapid. Eriti lahe on, et klappe saab lisaks muusika kuulamisele kasutada ka telefonikõnede tegemiseks ja see annab kiiretel hetkedel võimaluse kõne ajal käsi vabana hoida. Ka trenni on palju mõnusam teha, sest puuduvad rippuvad ja segavad juhtmed. Pikkadel lendudel on klapid multifunktsionaalsed, pakkudes nii ülimalt head heli kui ka summutades ebameeldivat ja väsitavat lennukimüra,” kirjeldab Liis oma uusi lemmikuid ja lisab rõõmsalt: “Esimene lugu, mida ma nende klappidega kuulasin, oli mu uus singel “Süda taob”, mis kõlas ülimalt hästi!”

 Liisi kõrvaklapid on nn E-seeria lipulaev, mille eristuvaks omaduseks on aktiivne müra summutav tehnoloogia. Nende juhtmevabade klappide aku võib kesta olenevalt kasutatavatest funktsioonidest 15–24 tundi. Tänu eraldatavale kaablile koos juhtpuldiga saab mugavalt nautida muusikat ja vastata kõnedele pea iga seadmega.

 Ka teisi juhtmevabasid JBL kõrvaklappe annab ühendada mitme seadmega. Näiteks ka Tallinna jõusaalides eriti populaarselt kasutatavate stiilsete JBL E45BT kõrvapealsete juhtmevabade klappide heli on JBLile omaselt mahlakas ning 2 tunniga laetav aku kestab neilgi koguni 16 tundi. Nimetus “kõrvapealne” tähendab seda, et selle padjad on Liisi kõrvaklappide omadest väiksemad ega ümbritse kõrva täielikult.

 Kes eelistab veel väiksemaid ja kergemaid kõrvaklappe, siis on juhtmevabade JBLi klappide valikus ka JBL Reflect Mini Bluetoothi kõrvaklapid ehk kõrvasisesed n-ö nööbid, mis kuuluvad õigustatult küll spordiklappide valikusse, kuid sobivad väga hästi ka tavakasutuseks. Kaalult kerged ja higikindla disainiga klapid ei ulatu kõrvadest välja ja hoolimata oma väiksusest toovad ikkagi kohale hämmastava JBLi heli. Ka need 8 tundi juhtmevabadust pakkuvad klapid on varustatud mikrofoni sisaldava juhtpuldiga lugude mugavaks vahetamiseks ning kõnede vastu võtmiseks ka keset treeningut või muud füüsilist tegevust. Klapid on ka veekindlad ja tänu oma ehitusele lihtsasti puhastatavad. Pealegi kindlustab ergonoomiline klappide ehitus nende püsivuse kõrvas.

 Vanade, pidevalt sõlmeminevate juhtmetega kõrvaklappide aeg on ümber saamas ning oma koha leiavad järjest mugavamad ja nutikamad lahendused. Selle kõrval ei kao aga kuskile korraliku helikvaliteedi tähtsus, mis võiks ju ometi olla meie lemmikartisti vääriline!

JBL kõrvaklapid saadaval Euronics poodides: http://bit.ly/euronicsJBL