Anne Veesaar: BIOTOPIX Advanced Anti-Wrinkle treatment kreem sobib kasutamiseks Botoxi süstide alternatiivina või nende mõju pikendamiseks. Kuna mina neid süste teha ei kavatse, olin meeleldi valmis proovima Botoxi loomulikumat versiooni. Sünteetiline maomürk, mis kreemis sisaldub, peaks kergelt pärssima miimikalihaste liikumist, mis omakorda silub kortse ja ennetab uute kortsude teket. Tegelikult ma natukene pelgasin, et minu töövahendid – miimikalihased – jäävad tuimaks ja mu nägu pole enam väljendusrikas, vaid emotsioonitult sile pilt. Oh ei, midagi niisugust ei juhtunud! Väga raske on aru saada, kas kortse jäi vähemaks või mitte, aga näonahk näeb puhanum välja küll. Lõhnaaineid kreem ei sisalda, aga ometigi lõhnab ta meeldivalt. Igatahes, pärast nädalast kasutamist arvas jumestaja, kes mind varemgi grimeerinud on, et mu nägu tundub mõnusalt niisutatud. Temale ei rääkinud ma sellest Biotopix kreemist midagi. Esimestel kordadel pärast kreemitamist hakkas nägu pisut õhetama, aga see lisas ainult värskust nii nahale kui ka enesetundele. Saab näha, kas ma jään sellest kreemist sõltuvusse!

Silmaümbruse kortse vähendav kreem BIOTOPIX Specific Crow’s Feet sobis mulle õhtuseks kasutamiseks. Hommikul polnud silmad turses ja peenikesi kortse oli ka justkui vähem. Igatahes polnud varajasele „Õnne 13“ võttele minna mingit paanikat – silmad olid juba varavalges selged!

BIOTOPIX Specific Flashlift on ideaalne vananemisvastane seerum, mis sobib hommikuseks kasutamiseks. Teeb kortsud vähem nähtavaks ja jätab näo pinguldatuks. Imendub kiiresti ja sobib väga hästi meigialuskreemiks.

Minu eale sobisid proovitud BIOTOPIX tooted väga hästi.

Kuidas Biotopix toimib:

•  stimuleerib kollageeni tootmist

•  tugevdab dermise-epidermise vahelisi sidemeid

•  vähendab otsaesisele ja silmade ümbrusse tekkivaid miimikakortse

•  esimesed tulemused on nähtavad juba pärast 15-päevast kasutamist

•  sobib kasutamiseks paralleelselt Botoxi süstidega või eraldiseisvalt, kui süstid on vastunäidustatud

•  kreemi kasutamine täiendab ja pikendab Botoxi ja/või kollageenisüstide efekti

Ostes detsembris www.rosena.ee dermakosmeetika e-poest kaks ükskõik millist Biotopix toodet, saab kingituseks imelise Flashlift efektiseerumi. Lisaks on tooted saadaval Ülikooli apteekides ning Beautyfor ja Tradehouse kauplustes.