Vegan
Kookose-pähkli šokolaad

60 g kookosvõid

2 spl kookosõli

0,5 tl steviat

2 spl purustatud pekaani-, sarapuu- vm pähkleid

1 tl vaniljeessentsi

Sulata kookosvõi ja kookosõli madalal kuumusel, sega kuni saad ühtlase massi. Lisa stevia ja vaniljeessents. Puista pähklitükid šokolaadivormi ja kalla segu peale. Hoia enne maiustamist tunnike külmkapis.

Äh, kookosvõi?
Kookosvõi pole sama mis kookosõli. Kookosvõid saad, suures hirmus masina õhkulendamise ees, kookosjahu 19 minutit köögikombainis töödeldes. Jaotasin selle töö ülekuumenenud saumikserit nuumates kolmele päevale ja lõin lõpuks käega – osta poest ja saad kiiremini. Seda müüakse ka kookoskreemi nime all.

Pamela suhkruvabade magustoitude raamat on juba võitnud lugejate südamed, olles raamatupoodide edetabelites juba esiviisikus. Tutvu raamatuga siin.