Õieti tunnistas Sigrid sõbrannale üles lausa kaks šokeerivat asja. Esiteks, et tunneb huvi naiste vastu, ja teiseks, et ta käis ühe paari juures voodis. Teades oma sõbrannat juba aastaid, ei oleks Kairi mitte kuidagi osanud oletada, et Sigridil on niisugused saladused.

Kairi küsis esimese ehmatusega hoopis, ja ilmselt ka filmi mõjul, miks Sigrid üksi paariga käis kohtumas, aga mitte koos mehega. Sigrid vastas, et ta ei julgeks mehele iial niisugust ettepaneku teha, sest mees on nii armukade ja ilmselt saaks päris vihaseks ainuüksi sellepärast, et naine julgeb sel teemal rääkida.

Sigrid jutustas siis Kairile, et lugu on tegelikult pikem. Ta tundis juba aastaid, et mõnede naiste vaatamine erutab teda. Ta hakkas teistmoodi vaatama, kui naise pesu riiete alt paistis või rind pluusi seest välgatas.

Alguses oli Sigrid ehmunud oma tähelepanekust, aga harjus ja hakkas seda tunnet nautima. Seejärel otsustas ta otsida tutvusportaalist endale partneri, kellega naistevahelist hellust ka reaalselt proovida.

Ta leidiski üsna pika ekslemise peale naise, kes oli temast viis aastat noorem, ka abielus ja otsis intiimsõbrannat. Nad vahetasid fotosid ja hakkasid sageli kirjutama. Lihtsalt sellest, mis päeva jooksul juhtus, aga ka oma fantaasiatest.

Sigrid rääkis Kairile, et teda valdas tihti keset tööpäeva magus erutus, kui naine, kes nimetas ennast Katiks, oma fantaasiatest kirjutas. Seal fantaasiates oli tihti ka mees ja siis nemad kahekesi Sigridiga.

Ühel päeval kirjutas Kati, et ta oli nende kirjavahetusest riskinud rääkida ka oma mehele ja mees oli öelnud, et see on väga põnev maailm, millest temagi tahaks osa saada. Mees oli öelnud, et kutsu see Sigrid meile külla, et tema võib lihtsalt naisi imetleda, kui Sigrid ei taha tema puudutusi. Kati saatis ka mehe pildi. Täitsa kena mees oli.

Sigrid tunnistas Kairile, et ta tundis seda kirja lugedes, kuidas veri pähe valgus ja ta jookis töö juures kiiresti WCsse.
Pärast õhtul kodus olles hakkas ta mõtlema, et ta pole küll niisuguse eksperimendi peale kunagi mõelnud, aga miks mitte. Elab ta ju vaid korra.

Paar nädalat planeerimist ja Kati ootaski Sigridit koos mehega ühel õhtul külla. Sigridi võtsid vastu lõhnaküünlad, hämar valgus ja väga meeldivad inimesed.

Ta tunnistas nüüd Kairile, et see oli väga erutav elamus, kui mees ja naine teda koos silitasid. Tal ei tekkinud ühtegi tõrget ja talle meeldis kõik.

Koju läks Sigrid suriseva kehaga ja rahulolevana, et ära tegi. Aga järgmistel päevadel hakkas teda süütunne vaevama, eriti enne mehe kojusaabumist.

Ta püüdis küll endale sisendada, et küllap mees on teda ka petnud, aga siis jälle mõtles, et ta ise ju ei usu seda, et mees on teda petnud.

Kati kirjutas korduvalt, nad ootavad Sigridit jälle külla, aga Sigrid tunnistas ka neile, et ta ei saa oma mehele enam seda teha.
Ta pihtis Kairile pubis, et kiusatus on olnud jälle minna, aga ta on olukorra kontrolli all hoidnud. Küll aga tahab ta leida nüüd endale intiimsõbranna ilma meheta.