1x
00:00

Kahe teismelise tütre ema kirjeldab, et poe „Ulakas kaunitar“ loomise ajal valitses kodumaal „pime aeg“ – seksuaalsus ja eriti naiste seksuaalsus oli tabu teema, millest räägiti vaid suletud uste taga. Ühtlasi oli see ka periood, kus hea palgaga töökohta peeti prestiižsemaks, kui oma pisikest äri omada. Kirki rõõmustab, et nüüdseks on seksi teemade käsitlemine ühiskonnas avameelsemaks muutunud. „Kõige toredam on see, et 10 aasta jooksul on avalikkuse ees naiste seksuaalsusest rääkimisest saanud normaalsus. See on miski, mis ei peaks olema mitte tabu, vaid rõõm. Mida rohkem me naistena julgeme ka sellistel teemadel oma kogemusi jagada, seda enam muutub see normaalseks osaks elust. Seksuaalsus ei ole veidrus, vaid osa inimese elust.“

Üheks oluliseks asjaks peab Kirki seda, et tema poe uksest sisse astudes ei tekiks külastajatel piinlikkuse tunnet. „Inimesed on ausad ning ütlevad tihti, kui nad on esimest korda meie poes ja puutuvad esmakordselt selle valdkonnaga kokku. Imestatakse kui tavaline see tegelikult on ja müüjadki leti taga on täiesti tavalised,“ naerab Kirki. „Eelarvamused röövivad meilt julguse avastada oma seksuaalsust,“ ütleb ärinaine.

„Ka kaupluse tootevalik peab olema seinast seina, tahetakse teistmoodi tooteid,“ naerab Kirki. „Sama on sensuaalse pesuga, mida pakume ka meestele. Ei mingeid lihtsaid aluspükse, vaid ikka eriliste lisanditega. Ega meie poodi tulda mugavat pesu ostma, vaid ikka teatud piirkondi mitte katvaid ja erilist wow-efekti tekitavaid pikantseid kehakatteid. Ja loomulikult Kamasutra kaardid! Tahetakse pakkuda oma partnerile avastamisrõõmu, teda hellitada ja üllatada,“ räägib Kirki kaasmaalaste sekspoe ostueelistustest.

Kaupluse "Ulakas kaunitar" omanik Kirki Kubri.


Kirki viib läbi ka koolitusi, mille käigus kõikvõimalikus suuruses, värvis ja vormis seksilelude kasutamine lahti seletatakse. „Seksuaalsus on äge. Mäletan oma emotsioone, kui ma selle valdkonna enda jaoks alles avastasin, et „oo, see on huvitav“ ja „oo, kas selline asi on ka olemas?“„ Kirki koolitustele tullakse sõbrannadega mitmekesi ja lahkutakse „surisevate banaanidega“, mida ei häbeneta hiljem ka oma Instagrami lehel jagada.

Kirki jaoks on oluline kaasa rääkida teemadel, mis on siiani paljude vanemate generatsioonide jaoks olematud olnud. „Vanasti seksist ühiskonnas ei räägitud ja partnerid ka omavahel ei rääkinud. See on koht, mis oli puudulik. Seksuaalkasvatus on oluline teema, et noored oleksid teadlikumad ja oskaksid oma tervist hoida,“ rõhutab Kirki.

Piire nihutav naine pole oma ärivaldkonda oma laste eest varjanud. „Minu tütred on üles kasvanud minu töö keskel. Emana olen ma väga avatud ja lapsed on mu poe temaatikast teadlikud, olen nendega aus olnud ja ega küsimusi polegi tekkinud.“

Kirki Kubri

Kuula podcastist, millised on kõige trendikamad elektrilised seksilelud ja kuidas kasutada armastuse äppe, millega saab oma sensuaalsetest soovidest partnerile teada anda tema külge kinnitatud vibreerima pandava vidina abil. Räägime seksuaalsusest teise nurga alt, ausalt ja valehäbita.

Jaga
Kommentaarid