Aita Kivi, peatoimetaja: Ära ületähtsusta jaaniõhtut!
Miks me peame loomulikuks, et õige eestlane veedab jaaniõhtu maal, lõkke ääres šašlõkki säristades ja jooke peale rüübates, sadagu või jäist paduvihma? Vaadates ummikuid, mis teevad väljasõidu sel päeval Tallinna ühest otsast teise mitme tunni pikkuseks ja mõeldes nende peale, kel jaaniõhtu ees samalaadne hirm nagu jõuluõhtuks üksinda koju jäämise ees, tahaks julgustada seda õhtut mitte ületähtsustama. Samas tasub meeles pidada, et erinevaid toredaid avalikke üritusi korraldatakse jaanipäeva puhul linnaski, näiteks vabaõhumuuseumis!

Liis Auväärt, toimetaja: Depoosse sööma!
 „What is this place?!“ Turistide fotokaamerad saavad kõva vatti: vau, rongivagunitest on tehtud restoran? Issand, konteinerist saab osta Aasia toitu? Sündinud on uus vahva tänavatoidukant! Kohtume Balti jaama taga!

 Anne Metsis, moetoimetaja: Hipilik maksikleit
Juuni moesoovitus on hipilik maksikleit. Pisut eksootiline, narmaste, tikitud pärlite ja punutud nahkvööga, nagu Triin Kärblase uues MOJO-kollektsioonis. Põlisrahvaste mustritega lendlevast viskoos- ja trikotaazhkangast kleidid on nii ilusad, et tõmbavad hetkeks hinge kinni. “Kui kleidi ja kandja vahel tekib sümbioos ei varjuta nad teineteist. Kes sellist kleiti kannab, muutub vägevamaks, temas tärkab magneetiline miski,” ütleb autor oma kire, armastuse ja peaaegu et loitsudega loodud loomingu kohta.

 Krista Kiin, tervise- ja ilutoimetaja: Kaitse kiharaid!
Viimaks saab endasse ahmida valgust ja soojust, millest me viimastel kuudel nii suurt puudust tundsime! Kuid nii nagu päikesekummardajatel ei teeks paha meenutada nippe turvaliseks päevitamiseks, peaks teadma sedagi, et kõige laastavamalt mõjub päike juustele.

Päike vähendab juustes keratiini – olulist proteiini, mis annab kiharatele tugevuse ja vitaalsuse. Üks võimalus juukse loomulikku keratiini tugevdada, on turgutada kiharaid salongihooldusega – mina proovisin ning jäin ülimalt rahule! Tahe juuksehooldus Oleoplex parandab juuksestruktuuri alates esimesest pealekandmisest. Hoolduse käigus tungivad toimeained sügavale juuksekarva, tugevdavad juukse loomulikku keratiini ning taastavad katkenud disulfiidväävlisidemed juuksekarvas, muutes kiharad tugevamaks. Mida rohkem kasutuskordi, seda paremad on tulemused ehk kaunimad juuksed. Juuksehooldus on mõeldud nii eraldi hooldusena kui kasutamiseks keemilise töötluse (blondeerimine, värvimine, triibutamine) ajal.

Fotol: Hairlook salongi juuksur-koolitaja Mari Peeters ja Eesti Naise ilu- ja tervisetoimetaja Krista Kiin