Tööalaselt oled auahne, üritad edasi pürgida ja tahad teistest parem olla. Su pingutusi võib kroonida edu, aga ainult juhul, kui üritad ise tubli olla ega suhtu kolleegidesse kui konkurentidesse.

 

SÕNN

Aeg sobib hästi õppimiseks, kusjuures suurt vahet pole, kas õpid selleks, et arendada tööalast professionaalsust või lihtsalt oma huvidest lähtuvalt, uued teadmised on igal juhul väärtuslikud.

 

KAKSIKUD

Emotsioonid võivad olla vägagi tugevad, samas ei pruugi sa iseendast kuigi hästi aru saada. Ära ürita oma tundeid igapäevase rutiiniga lämmatada, parem analüüsi neid, proovi mõista oma vajadusti.

 

VÄHK

Küllaltki vastuoluline hetk. Sinu isiklikud soovid ja tööalased või ühiskondlikud huvid on vastandlikud, emotsioonid võivad välja lüüa.

 

LÕVI

Sul on võimalusi tööalaselt silma paista, samas valitseb aga ka konfl iktioht. Oled enesekeskne, kipud oma ideid peale suruma ja teiste mõtteid jõuliselt maha tegema.

 

NEITSI

Kindlasti tuleb täita möödapääsmatud kohustused, samas on vajalik, et saaksid piisavalt palju teha just seda, mis sulle rõõmu pakub, näiteks hobidega tegeleda ja lastega koos olla.

 

KAALUD

Pööra tähelepanu oma pereliikmetele, näita et armastad neid. On tähtis, et suudaksid lähedasi aktsepteerida ka siis, kui nende vaated elule sinu omadest sootuks erinevad.

SKORPION

Hoia silmad-kõrvad lahti, sinuni võib jõuda olulist ja tähenduslikku infot. Aeg sobib hästi mõttetöö tegemiseks ja õppimiseks.

 

AMBUR

Materiaalsed väärtused on nüüd sulle ehk olulisemadki kui vaimne tegevus. Sa ei võta ette asju, mis sulle kasu ei too. Kui sa oma praeguse sissetulekuga rahul pole, tasub ringi vaadata, et tulusamaid tööotsi leida.

 

KALJUKITS

Väärtustad iseennast ja tunned vajadust minna edasi just enda vajadustest lähtuvalt. See on loomulik ja hea, aga ei tohi unustada, et kaaslastegagi tuleb arvestada.

 

VEEVALAJA

Tegutsed eeskätt emotsioonidest lähtuvalt, sinu tegevus võib aga kaaslastele veider paista. Võimalik, et sul on olulised asjad selgeks mõtlemata.

 

KALAD

Üksinda tegutsemine ei vii sind kuhugi, kui aga leiad õiged kaaslased, saavutad nendega koostöös paljugi. Nii töö kui eraelu valdkonnas on väga oluline, et sind ümbritseks usaldusväärsed inimesed.

SÜNNIPÄEVALAPSELE: Palju õnne, Vähk! Uuel aastal võid end enesekindlalt tunda. Su mõistus on terav ja vahe, samas on vaist hea. Arenda end vaimselt, reisi ja õpi nii palju kui võimalik ja vii oma unistused ka reaalselt täide. Mõned sinu väljaütlemised võivad tekitada konflikte vanema põlve sugulastega. Ole nendega taktitundelisem.

 

Tänased sünnipäevalapsed: VELLO ORUMETS, HELEN KLANDORF, JEAN-JACQUES ROUSSEAU, MEL BROOKS

Nimepäevad: LEO, LEON, LEOPOLD

Päevahoroskoop on pärit raamatust "Eesti Horoskoop 2017"