Kuristik sinu ja su ambitsioonide vahel tundub ületamatu, kuid loodad siiski lahenduse leida. Sulle tundub, et sinu töised sihid on takistuseks koduse õnne saavutamisel. Selle asemel, et karta kõige halvemat, keskendu positiivsele tulemusele. Tänased unistused on homse inspiratsiooni jaoks.

Sõnn

Elu positiivse külje leidmine võib olla keeruline, kuna ees ootab suur kogus rasket tööd, ehkki sa väljakutseid ei pelga. Tahaksid tegeleda pigem asjadega, mis edusse ei panusta. Kahjuks pole su tahtejõud piisavalt tugev teele paisatud takistuste ületamiseks, sealhulgas need, mille oled ise endale püstitanud. Ole julge ja sihi kõrgele, ära lase kahtlustel oma saatuse üle otsustada.

Kaksikud

Sul võib olla peas mitu erinevat kujutlust, kuidas sel aastal läbi lüüa, ent suudad sama soojaga välja mõelda sama palju põhjuseid, miks su plaanid ei peaks õnnestuma. Õnneks pole sul kiiret ning oled valmis ootama õiget hetke oma plaanide käikuandmiseks. Tutvu erinevate valikuvõimalustega enne parima valikut – su kannatus saab lõpuks tasutud.

Vähk

Oled innukas töötama kõigi oma projektide kallal uuel aastal, kuid su mässuline hoiak võib sind peagi pidurdada. Sa ei pane pahaks, kui su sõbrad või sugulased innustavad sind osalema seltskondlikes tegevustes, kuid kõik, kes soovivad, et avaldaksid oma uue aasta lubadused, käivad sulle närvidele. Kui tunned, et selles on mindud liiga kaugele, on leppimine pea võimatu. Õnneks oskavad lähedased sulle ruumi jätta kuniks oled valmis taas suhtluseks.

Lõvi

Loodad, et korralik etteaste näitamaks, et täidad oma kohustused õigeaegselt, lubab  sul peituda efektiivsuse varju. Su tegevused on kalkuleeritud, kuna tahad, et teised näeksid pigem su välist käitumist, mitte sinu tundeid. Õnneks suudad oma ebakindlusest võitu saada, keskendudes suurele pildile, mitte detailidele. Veendu aga, et lõpetad kõik alustatu – lõpule viidu on etem kui täiuslik.

Neitsi

Ehkki sa ei tee suurt sõnu, suudad sa tõmmata siiski niite nii, et paned kõik enda pilli järgi tantsima. Kummalisel kombel ei taipa su sõbrad, et sina juhid seda mängu. Oled uhkelt valmis siiski kõige toimuva eest vastutust võtma, kui keegi peaks lõpuks mõistma. Otsid võimalusi oma emotsionaalsete vajaduste täitmiseks, hoides teiste lähedusse. Ära karda avaldada oma tõelisi kavatsusi: läbipaistvus kasvatab usaldust.

Kaalud

Oled motiveeritud oma plaane ellu viima, kuid ei taha neid veel kellelegi avaldada. Praegune aeg innustab sind uusi sihte looma. Usud siiski, et hoides oma mõtted endale, on sul paindlikumad võimalused oma eesmärkide häälestamiseks. Tahad hoida oma mõtteid homsete sihtide juures, kuid samas olla täie hingega olevikus. Naudi protsessi ning tea, et parim aeg on veel ees.

Skorpion

Võid arvata, et sul pole piisavalt infot õigete otsuste tegemiseks, kuid see pole nii. Tänane päev tekitab sulle ebakindlusi sinu teadmiste osas. Tõenäoliselt tead siiski rohkem kui arvad, ning lisainfo sinu ebakindlust ei vähenda. Sul on kõik, mis vajad, et teha õige valik, kui vaid julged usaldada oma vaistu.

Ambur

Sa ei jõua minema pageda intensiivse kogemuse eest, mis sind täna tabab ning paneb sind vastamisi tunnetega, mida sageli vältida püüad. Inimesed loodavad, et muudad tõsised vestlused jutuajamisteks, millest on liigsed tunded välja jäetud, lubades mitte minna liiga isiklikuks. Vähi liikumine täiskuusse inspireerib sind oma tundeid avaldama, innustades teisi vastama samaga. Saladuste jagamine avab nii mõnegi südame.

Kaljukits

Lahendamata suhteprobleemid on täna esiplaanil, keegi su lähedastest räägib oma seni varjatud tunnetest. Ehkki valusatest tunnetest kuulamine pole lihtne, tõmbab sind siiski sellesse vestlusse, meenutades sulle sinu oma valusaid kogemusi minevikust.  Piirid sinu ja su kallima vahel hägustuvad, luba armastusel saada võitu hirmu üle.

Veevalaja

Oled valmis täna ette võtma sõprade pakutud tegevusi ning avatud teiste inimeste vajadustele. Kui suudad oma tähelepanu viia eemale isiklikest eesmärkidest ja nende saavutamiseks, tundub päev tõelise puhkusena. Kui leiad aega vaikseks mõttepausiks, oled valmis minema kaasa kõige pakutavaga. Austades oma sõprade ja lähedaste valikuid lood aastale imelise alguse.

Kalad

Oled valmis alustama aastat kindla plaaniga, kuna tahad maailma enda ümber positiivsemaks muuta. Reaalsuses on plaani loomine siiski keeruline, kuna su keskendumine on otseses seoses su eesmärgi tugevusega. Võid pendeldada ühelt ideelt teisele. Selle asemel, et viia end frustratsioonini, mine sinna, kuhu laine sind kannab ja naudi kõrvalepõikeid. Teed piisavalt edusamme, et leida õige teeots juba täna.

Allikas: Tarot.com