Kohvikutenädalal osalevad  21 Pärnu kohvikut, pakkudes sel perioodil põnevaid maitseelamusi salatist, desserdist ja tassist teest või kohvist koosnevat eineid hinnaga 7 eurot. Vali kodulehelt www.kohvikutenädal.ee  lemmikmenüü, helista kohvikusse ette ja mine  kohale!

Kohvikute loetelu on uhke: Café Grand, Café Piano, Café XS, Hea Maa, Jääkuum, Kohvihoovik, Kohvik NOOT, Kroon, Mon Ami, MUM Café, Murumaja kohvik, Muuseumikohvik, Pagaripoisid (bussijaamas ja Pühavaimu tänaval), Pai kohvik (Vee tänaval ja Port Arturis), Piccadilly, Purje Raamatukohvik, Taluturu kohvik, Teatrikohvik, Villa Ammende salongikohvik.

Soovitatav on laud broneerida kellaajaliselt, et elamus nautimata ei jääks!

Valik pakutavate magustoitude nimesid ahvatluseks: brüleekreem vürtsikate metsamarjade ja mandliküpsisega, kamakülmetis, siidine šokolaadikook, hõrk põldmarjamaius, kama posset, šokolaadikreem Vana Tallinna ja vaarikatega.

Samuti viivad salativalikud keele alla: Märjamaa veise suitsutatud südame salat, tuunikalakaste, Upruse talu juust, sügisvärvides pühvli-mozzarellasalat, mereannihautis röstitud kammkarbi, krevettide ja sinimerekarpidega valge veini kastmes, soe mahetatrasalat hanemaltsa ja peedilehtedega, marineeritud angersägasalat krõbedal leival, Tervisesalat rebitud kanaliha ja mangoga.

Maitseelamusi jahub kuhjaga!