-  Kõrvaklapid

Kõrvaklapid on elementaarsed kaaslased, ükskõik, kus sa ka ei viibiks. Nii saad kuulata audioraamatuid, raadiosaateid, jälgida podcaste. Saad peletada igavust pikal reisil või vihmasel ilmal, kuulata tervisejooksu tehes innustavat muusikat. Ning kui sa pole suurem asi päevitaja erinevalt sinu ülejäänud perest, siis kõrvaklappide abil möödub rannaliival veedetud aeg tunduvalt mõnusamalt

-  Akupank

Üks tüütumaid asju ringi reisides või matkates on otsida pidevalt laadimisvõimalusi ning nentida, et neid polegi. Akupank mahus 10 000 mAh lubab telefoni või tahvlit 3-4 korda täielikult laadida. Enne akupanga ostmist veendu, kas see võimaldab laadida korraga ka mitut seadet ning kui kiiresti akut laetakse.

-  Raamatuäpid

Nüüd võid loobuda raskete raamatute kaasatassimisest. Ramaatupoodide äppidest saad soodsaid e-raamatute ja audioraamatute pakkumisi.  Näiteks Rahva Raamatu rakendusest leiad raamatuid kõigest 99 sendi eest ning Elisa Raamatu rakendus pakub tasuta prooviperioodi ja hiljem soodsa kuutasu eest võimalust lugeda üle 2000 eestikeelse e-raamatu. Rääkimata veel kõikvõimalikest inglisekeelsetest raamaturakendustest.

-  Nutikell

Harrastussportlase parim kaaslane on pulsikell, mis aitab kontrollida, kas treening on tõhus ja ka seda, et tervisele liiga ei tehtaks. Kuid lisaks on erinevad nutikellad valmis kalkuleerima, kas jood piisavalt vett (Waterbalance), kas sinu ööuni on olnud kvaliteetne, toitumine tervislik ja piisavalt mitmekesine, millal tuleks treenida ja pakkuma koguni toitumissoovitusi (Runtasty).

Allikas: Samsung Eesti