Armastus. Midagi on vist kahe silma vahele jäänud, kallim on kuidagi salapärane. Töö. On selline tunne, nagu tuleks pärast maailma lõppu taas tööle hakata. Raha. Loodus ei salli tühja kohta – pangakonto hakkab täituma.

SÕNN

Armastus. Ühistel ettevõtmistel on maagiline mõju ning suhe muutub taas mõnusaks. Töö. Sinult oodatakse usinat tegutsemist ja kiiret reageerimist ka siis, kui kolleegid alles lumehelbeid imetlevad. Raha. Raharindel rattad veerevad.

KAKSIKUD

Armastus. Lahedate suhete aeg, sõprus muutub armastuseks ning armastus uueks väljakutseks. Töö. Saabunud aasta alles käivitab ennast. Küll jõuab kätte ka aeg teha suuri tegusid. Raha. Pidustustest toibumise aeg.

VÄHK

Armastus. Praegu on erilise armastuse aeg, armastust pole kunagi liiga palju. Töö. Kaalud, kas suunata oma eluenergia tööülesannete täitmisse või meelelahutusse. Raha. Igapäevasteks vajadusteks jagub.

LÕVI

Armastus. Rõõmsad päevad ja pikad ööd teevad elu elamisväärseks. Töö. Igale poole sa füüsiliselt lihtsalt ei jõua – järelikult planeeri ja delegeeri. Raha. Vajad väikest majanduslikku turgutust.

NEITSI

Armastus. Unistada on mõnus, kuid reaalne elu tõotab tulla veel ägedam. Töö. Tasapisi taastub töine rütm ning sa oled õige inimene õiges kohas. Raha. Üks helde ingel üllatab sind.

KAALUD

Armastus. Sinu armastatu ootab sinult rohkem, kui sa praegu jagada suudad. Midagi tuleb reaalselt ette võtta. Töö. Ikka kummitab küsimus, millist karjäärisammu järgmisena astuda. Raha. Stabiilsuse periood.

SKORPION

Armastus. Pikkadel talveöödel saad oma romantilisi fantaasiaid teostada. Töö. Motivatsioon on väike. Arenguvestlus endaga aitab tööd uue nurga alt näha. Raha. Emotsionaalsed ostud tõstavad tuju.

 

AMBUR

Armastus. Virtuaalsesse suhtlusesse pole mõtet liigselt panustada, paratamatult koged väikesi valesid. Töö. Usinuse lained löövad pea kohal kokku ning kolleegid ja kliendid kiidavad. Raha. Pendeldad kokkuhoiu ja laristamise vahel.

 

KALJUKITS

Armastus. Filosofeerimisest ei piisa, kallim tahab näha reaalseid tegusid. Töö. Marss sinu tähemärgis teeb sind ütlemata ettevõtlikuks ja praegu on hea aeg uuteks saavutusteks. Raha. Finantsiline taju on suurepärane.

VEEVALAJA

Armastus. Mis mõte on kuulujuttudel, kui keegi neid tähele ei pane? Kui kuulujutud sind häirivad, siis kuula oma südant. Töö. Väike tööstress vajab maandamist. Eks sellega tuleb tegeleda, et oma töövõimet säilitada. Raha. Heldus on sinu märksõna.

KALAD

Armastus. Veenus sinu tähemärgis teeb imet – koged sügavat ja maagilist armastust. Töö. Mõtted uitavad mööda kummalisi radu ja keskenduda on raske. Raha. Universum on helde.