1. Sõnasta oma soov positiivselt

Sõnal "EI" pole soovis kohta. "Ma ei taha üksi olla" ja "ma ei taha vaene olla" tõmbavad ligi nii üksiolemist kui rahapuudust. Soov peab olema positiivne: "Ma tahan jääda sel aastal lapseootele", "mul on piisavalt sissetulekuid mugavalt toimetulemiseks".

2. Täpsusta ja pane kirja

Ole väga täpne oma soovides. Kui oled ületöötanud ja soovid lihtsalt puhata, siis võib juhtuda, et jääd tööst ilma. Või kui soovid oma ellu armastavat ja truud meest, võib su teele ilmuda keegi, kes tõesti armastabki sind, ent kelle vastu sinul endal tundeid pole. Pane oma soovid kirja - sõnal on suur jõud, ent kirja pandud sõnal veelgi suurem.

3. Mul on

Võib-olla su soov on väga suur ja sa kahtled selle täideminekus, Sellepärast peab su soov olema ka tugevam. Soovi väja öeldes ära kasuta väljendit "ma soovin", vaid ütle "minul on", nii on sul endal oma soovi lihtsam uskuda ning sa tõmbad soovitut ka tugevamini ligi.

4. Visualiseeri

Loo omale mõtteis kujutluspilt soovitust. Visualiseeri, milline on su elu siis kui sul on olemas see, mida soovisid. Tean inimesi, kes on teinud omale pildialbumi või riputanud pildid nendest asjadest, mida nad oma ellu tahavad, seinale. Näiteks unistuse kodu või töökoht (teater, kirjaniku töötuba, ateljee vms). Nii on sul soov kogu aeg silme ees ning sa saad oma peas sellega toimetada.

5. Anna aega

Iga soov vajab täitumiseks vähem või rohkem aega. Mida suurem ja keerulisem soov, seda rohkem. Reeglina tulevad asjad meie ellu ka natukene hiljem kui me oleme neid oodanud. Seda rohkem me oskame ka neid hinnata. Soovi täitumiseks sa pead seda ka kangekaelselt uskuma. Nii, et kannatust!

6. Ole valmis

Et soovid saaksid täide minna, pead suutma nende tuleku ka ära tunda ning olema nende täitumiseks valmis. Kui unistuste mees sind välja kutsub või kui näed mõnda tööpakkumist, mis tundub väga ahvatlev kuid ühtlasi hirmutav, pead olema kindel ja valmis, et see hea on just sinu jaoks!