Amway iluekspert Andrzej Sawicki selgitas, et kuna sel kevadel on trendiks läige ja sära kõikides variatsioonides, on särav meigipõhi ja nn märja efektiga lauvärvid kindla peale minek: “On sinu valik, kas lööd läikele vaid põsesarnad või kogu näo. Oluline, et tulemusest õhkaks värskust.“

Universaalne meigitoode on põsepuna, mida võib kasutada ka silmade jumestamiseks. Sisemist särtsu annab lisaks piisavale iluunele teadlik toitumine. Kuna B-vitamiini rohked toidulisandid tõstavad tuju, proovi täiteks looduslikust spirulinast valmistatud Nutrilite B-vitamiin Plussi, mis aitab võidelda kurnatusega ja toetada organismi energiaga varustatust. Ja ära unusta korrapärast söömist! "Päev peaks sisaldama viit söögikorda: hommikusöök tund peale ärkamist, kolm tundi hiljem väike vahepala, seejärel kolme tunni pärast lõunasöök ning pärast taas kolme tunni pärast vahepala. Õhtusöök peaks olema mitte hiljem kui kolm tundi enne magamaminekut,” soovitas heas vormis treener-saatejuht Liina Randpere.

Lisaks tegi iluekspert Sawicki Amway ilu- ja tervisehommikul Liina Randperele kena kevadise meigi ning andis ülevaate algava hooaja meigitrendidest.

1) Matt, ent intensiivne huulevärv

Matt huulevärv on alanud aasta üks populaarseimaid meigitrende. Märksõnadeks on intensiivsus ja selged värvid: sügavad punased, veinitoonid, burgundia, ploom, vaarikas ja erinevad lillad. Selline selge aktsent ei nõua juurde midagi muud suurejoonelist, vaid sobib hästi just õrnalt rõhutatud silmade ja naturaalse jumestusega. Kui sul pole käepärast matti huulepulka, saad sarnase efekti ka tavalist huulepulka kasutades, kui huuled pärast värvimist üle puuderdada.

2) Õhetav ja kumav põhi

Algaval kevadel on trendiks läige ja sära kõikides variatsioonides - särav meigipõhi, nii-öelda märja efektiga lauvärvid ja kõik, mis lööb näo või mõne kindla osa sellest särama. On sinu valik, kas lööd läikele vaid põsesarnad või kogu näo. Oluline, et tulemusest õhkaks värskust.

3) Rõhutatud kulmud

Moes on loomulikud, rõhutatud kulmud, mis teevad kummarduse 80ndate stiilile. Vastupidiselt eelnevatele hooaegadele, mil kulmud pidid olema perfektselt joondatud, on sel hooajal rõhk loomulikkusel  - toonitud kulmud, kuid mitte viimsete peensusteni välja joonistatud, piiratud ega timmitud. Sellist efekti aitab saavutada vaha ja varjutamine.

4) Põsepuna - üks kõige jaoks

Sel hooajal on põsepuna multifunktsionaalne meigitoode - seda võib kasutada nii põskede kui silmade jumestamises. Moepoodiumidel näeme seda julgelt kantuna nii silmalaugudele kui põskedele, et rõhutada meelekohti. Õrnema pealekandmise puhul annab põsepuna värske ja peene väljanägemise.

5) Fookus ripsmetel

Tugev ripsmevärv koos n-ö Twiggy stiilis kokkukleepunud ripsemetega võib tunduda üsna vastuoluline, kuid see meigisuund võetakse trenditeadlike naiste poolt ilmselt kiirelt omaks. Tuleb lihtsalt kanda palju ripsmetušši ülemistele ripsmetele tihendades neid intensiivselt.