Vihmarõivastes on palju pilkupüüdvaid materjale, nii retrohõngulist lakki kui helkivat vinüüli. Ka südapäeva päikese käes võib kanda kullatoonilist brokaati.

„Ülerõivad pole kunagi varem nii huvitavad välja näinud, efektsest  helkurkangast jope kaitseb tuule ja vihma eest ning ei jäta ka liikluses märkamatuks. Jätkuvalt on populaarsed värvirõõmsad ja mustrilised kerged sulejakid,“ tutvustab uut kollektsiooni Gerry Weberi Eesti juht Piret Ruubel.

Moetoonidest säravad punane ja roosa. „Viimane pole enam leebe, vaid tugeva karakteri tunnusvärv. Valides roosa mummumustri manifesteerid: olen seesmiselt nii tugev, et võin vabalt välja näha naiselik ja veetlev. Kes kirglikke toone pelgavad, valivad isuäratavad jäätisepastellid: unenäosinise, lavendlililla, mündikreemi või aprikoosi,“ lisab moeshow stilist Kristina Herodes.

Tegumoodidest on moelemmikute seas klassikaline trentškotmantel ja pliiats-seelik. Kevade lemmikpüksid tunneb ära lampasside järgi küljel. Neid võib kanda nii kontsakingade kui tennistega. Teksapüksid on tumedad ja selge joonega ning sini-must-valge kombinatsioon moesoosikute seas.

Gerry Weberi naistepäeva moepeol särasid pluss-suuruses modellid ning meeleolu lõid muusikud James Wertsi ja Keio Vutt.