Andres Koort on aja jooksul välja töötanud talle eriomase autoritehnika, kus lõuendil ühinevad värvimuld, savi ja kangas, mis annab suurtele minimalistlikele maalipindadele erilise voolavuse. „Minu piltide sõnum peitubki voolamises. Otsin vahepealseid seisundeid, mida on raske määratleda, kus justkui midagi ei toimu. Olulised on nüansid, tihti on mu pildid veidi udused, nö hall seisund.“ Näituse nimi MURMUR tähendab tasast sosinat, vibratsiooni, lainetust, vaiksest ilust aimduvat protsessi. Tähenduslikud on ka maalide nimed: MinuT, Kõnd, Eeter, Puhas väli, mis kaunistavad nii kodusid, firmade ruume kui Eesti mõisaid.

Kaubamaja vaateakendel välja pandud #EKANAHK100 tähistab meie nahakunsti sajandipikkust traditsiooni ülimoodsa tervitusega. Fantaasiamaailma võtmes kujundatud näitus vastandab uued tehnoloogiad ja vanad käsitöövõtted, reaalse ja mängulise. Eksklusiivsed kindad mängivad varjumängu, ägedad varbavahekingad balansseerivad ideefixi ja kantavuse piiril, tehismaterjali kõrval on käiku lastud kõik loomne koos „sabade ja sarvedega“. 

Lisaks näitusele müüakse kingamaailmas noorte disainerite loomingut: võtmehoidjat-mõõdulinti, taaskasutatud materjalist parkimiskella, võtme- ja kaarditaskut ning 1920-30ndatest inspireeritud kottide sarja.

Näitus  jääb avatuks 19. aprillini, andes siis järje ERKI Moeshow 30ndat juubelit tähistavale esemete-fotode-mälestuste vaatemängule.