Linda Rummo algus oli ebatavaline, muusikali "Minu veetlev leedi" tavaline algus. Eesriie avanes "Estonias" 30. detsembril 1963 aastal. Huvi oli tohutu. F. Loewe’ muusikal Bernard Shaw näidendi “Pygmalion” ainetel. Lavastaja Voldemar Panso oli leiutamishoos ja loomislustis. Linda Rummo, Endel Pärn, Hugo Malmsten, Helgi Sallo ja esimene muusikal Nõukogude Eesti laval. Polnud traditsioone ei siin- ega sealpool eesriiet. 1960ndatel muusikaliga algust teha oli nagu hüpe tundmatusse. Küsiti ja mõeldi sellegi üle, et Linda Rummol on draamanäitleja võimed, aga kuidas jääb laulmisega. Endel Pärna olid eluaeg ümbritsenud muusika ja operett, aga Higginsi mõttepartii?
Eesriie avanes ja terve rida Rummo Eliza "naelu", mida ta Higginsile "keresse taguda tahtis", osutusid aga etenduse vääriskivideks. Nii teineteisele toetudes sündiski meie veetlev leedi-Linda Rummo, ja Endel Pärna suurepärane Higgins.
"Endel oli üdini artist, kes ei kukkunud hetkegi ära. Kui me koos mängisime, oli tema silmades ja olemuses ikka väljakutse, umbes nii, et härrased, me püsime veel sadulas," on öelnud Linda Rummo. Avalikus kirjas minu veetlevale leedile-Linda Rummole ütleb Pärn: "Kui ma vaatasin Sinu avalaid silmi, siis algul ei olnud mugav karjuda: "Pange see pamp pühmekasti", kuid osa nõudis...Tegelikult oled Sina kogu tüki vältel täht, kellele mina sabana järele lendan..."
Linda Rummo oli eelmise aasta sügisel meie hulgast lahkunud Helle Kuninga iidol, kes näitejuhina Lope de Vega "Tantsuõpetajas" Hellele tiivad andis. Kui tulid nükked, et Helle Kuningas hakkab Mati Undi lavastuses "Valimude tund Jannseni tänavas" Koidulat mängima, oli Linda Rummo esimene, kes selle välja ütles. „Lindal oli kombeks etenduse ajal saali hiilida, aga me nägime ta alati ära. Linda tuli alati valges riietuses ja sundis sind end kokku võtma just siis, kui oli miljon häda. Mõtled, et rajad on sisse sõidetud, täna teeme mugavamalt. Ja jälle istub ta saalis! Sina ei viitsi, aga tema, näe, sunnib. Vaatas kõik ära ega teinud ühtki märkust. Ütles ainult, et armas oli näha. Sellest piisas. Sest kui mingid asjad on ammu selgeks räägitud, siis saad aru küll. Aga kui Linda Rummo juba jorisema hakkas, tuli küsimusi nagu rahet. Tema viis näitejuhina tööd teha käis fantastilise kiirusega. See oli nii väsitav, et ei jõudnud enam kanda. Ja siis ilmselt hakkasidki asjad kätte tulema."
"Elu on suur müsteerium. Andku taevas, et seda narmasteks ei harutata, elu saladust ei avastata,“ on öelnud Linda Rummo
Kas sa oma loomust tunned, küsis raamatu autor Lilian Vellerand Linda Rummo käest. "Ma olen väga linnu moodi. Ma ei oli tark. Kui, siis tark olla võib minu intuitsioon..."