Armastus. Nüüd võivad armuasjad natuke vussi minna, sest Veenus, armastuse planeet, on retrograadne. Kuula oma südant! Töö. Eraelu vajab elamist ja raske on praegu tööle keskenduda. Raha. Vähemalt majanduslikult on hästi.

SÕNN

Armastus. Otsid armastuse üheksandat lainet – oota, varsti see tuleb ja toob suhtesse uut värskust. Töö. Ambitsioonikus piitsutab tagant ja töö edeneb jõudsalt. Raha. Saad väärilist tasu ja rohkemgi veel. 

KAKSIKUD

Armastus. Praegu töötavad traditsioonilised meetodid – pannkoogihommikud ja soojad kallistused. Töö. Saad enda jaoks olulist infot, et oma karjääri edendada. Raha. Raha pudeneb käest.

VÄHK

Armastus. Positiivsete üllatuste aeg, mis viib armusuhte uuele tasandile. Töö. Tegusust sul jagub, nüüd on aeg oma professionaalsust arendada. Raha. Helde kaaslane teeb elu lahedaks. 

LÕVI

Armastus. Varakevadised impulsid teevad sind meeleliseks ja sinu armsamale meeldib see. Töö. Oled töökas ja tragi, kuid vajad rohkem tunnustust. Küsi tagasisidet ja sulle öeldakse häid sõnu. Raha. Inflatsiooni mõju on tunda kui varju õudusfilmist. 

NEITSI

Armastus. Väikese virisemise tõttu läheb suhe allamäge. Keskendu praegu sellele, mis on positiivne. Töö. Saad oma visioone teostada ja see annab erialast rahuldust. Raha. Töine tulu suureneb.

KAALUD

Armastus. Sinu armastus saab tiivad ja oled oma kaaslasele maapealse ingli eest. Töö. Häid aegu on raske tähele panna. Kui tööl läheb hästi, pead seda normaalseks. Raha. Kipud elama üle oma võimete.               

SKORPION

Armastus. Sa ei lepi peaaegu-suhtes olemisega. Vajad praegu kas kõike või mitte midagi! Töö. Taas on kiired ja tegusad ajad, oled produktiivne ja pälvid tunnustust. Raha. Rahamaagial on kummaline mõju. Kuidas sa seda kasutad, oleneb sinu eetikast. 

AMBUR

Armastus. Varjude asemele on saabunud valgus ja kirgas suhe teeb meelehead. Töö. Sulle tahetakse anda rohkem tööülesandeid. Mida sa tahad selle eest vastu saada? Raha. Praegu on halb aeg nii liisinguteks kui ka kellelegi raha laenamiseks.

KALJUKITS

Armastus. Kui mattud kohustuste täitmisesse, võib armastus elus tagaplaanile jääda. Kas sellist elu sa tahadki? Töö. Väikesed intriigid ei kahanda sinu head töövõimet. Raha. Väike finantsiline mure ei taha kuidagi kaduda. Selline muretsemine ei tee sind praegu jõukamaks. 

VEEVALAJA

Armastus. Saladused imbuvad päevavalgele ja panevad su tolerantsuse proovile. Töö. Kui tunned erialast paigalseisu, ole avatud uutele impulssidele. Selleks võib olla kas või väike täienduskoolitus. Raha. Kuidas luua küllust – see on praegune teema!

KALAD

Armastus. Jätad palju asju enda teada ja kallim võib muutuda umbusklikuks. Töö. Soovid olla vabakutseline ning ise oma aega ja töiseid tegevusi planeerida. Raha. Reaalsuse ja soovide vahel on .... palgalõhe.