Kõigil olgu võimalus kasutada samu tooraineid (lisaks kõikvõimalikele määretele ka põnevad kastmed ja silmailuks söödavaid lilleõisi) ning oma vaba fantaasiat! Väike võistlusmoment pakub lõbu ning innustab, lisaks valmib ühistööna ülimaitsev kõhutäide. Pärast korraldage parima välja selgitamine salajasel hääletamisel või jääb otsustusõigus pererahvale.

Võileivad siinsetel fotodel valmisid Fazeri uute pagaritoodete esitlusel kohvik pagarikojas Rukis, kus kohalekutsutud valmistasid neid Bränd Chef, Bocus d’Or finalist Dmitri Roozi ja Rukise Chef Jevgenijs Boiko pilgu all.

Sel aastal tähistab Fazer oma 125. sünnipäeva! Ning toonase pereettevõtte asutajal Karl Fazeril on 150. sünniaastapäev. Eesti pagaritoodete turul hoiab Fazer 15%-lise turuosaga kolmandat kohta.

Selle suve uudis on põnev uus meetod, kuidas nüüdsest valmivad mõned saiad ja 5-viljasepik. Tegu on koosküpsemisega, kui saiad valmivad ahjus ühes suures vormis külg-külje kõrval ja kokkukerkinud saiapätsid murtakse üksteise küljest lahti. Nii jäävad need eriti pehmed tänu uuele tehnoloogiale, mitte lisaainetele.