Armastus. Kiired ajad, mistõttu tuleb armastuse jaoks spetsiaalselt aega võtta. Töö. Vaikselt imbub pühademeeleolu argistesse toimetustesse ja kõik kulgeb ladusalt. Raha. Rahanired on kontrolli all.

SÕNN

Armastus. See pole mitte talvine pakane, mis suhet jahutab, vaid hunnik väikesi erimeelsusi, millega tuleb toime tulla. Töö. Tegusust jagub, tulemused on samuti head. Raha. Tundub, et sinu ülesandeks on päkapikku teha ja susse täita.

KAKSIKUD

Armastus. Kallima mõtted uitavad tundmatuid radu. Koosolemise aeg annab sügavamat mõistmist. Töö. Praegu pole midagi püsivat, kuid ka see seisund on muutlik. Raha. Loteriipiletitele ja õnnemängudele ei tasu panustada.

VÄHK

Armastus. Hellituste aeg, pühendumise aeg. Väike ingel avab sulle armastuse salalaeka. Töö. Keskendu pigem puhkepäevadele kui järgmistele tööülesannetele. Raha. Kulud-tulud on optimeeritud.

LÕVI

Armastus. Tundub, et keset tralli ja pillerkaart on sind unustatud. Anna endast ise märku. Töö. Kõike tuleb korraga teha, et saaks uue ja paljutõotava aasta vastu võtta. Raha. Tõesti, kuhu vaja, sinna jagub.

NEITSI

Armastus. Kas vahvast tutvusest sirgub armastus või jääb lihtsalt nunnu mälestus – seda näitab aeg. Töö. Õhk on pühadeootusest paks ja milleks sinagi üritad rabeleda. Raha. Praktilisest meelest on aastalõpupidustuste ajal kasu.

KAALUD

Armastus. Väike süütu flirt võib süüdata tulekahju seal, kus sa seda oodatagi ei oska. Töö. Ikka üks pakiline toimetus ajab teist taga. Raha. Kui kuusepuu asemel kasvaks rahapuu, siis võiks täitsa elada.

SKORPION

Armastus. Tahad oma kallimale parimat, aga raske on aru saada, mis on tema jaoks parim. Töö. Lõbusad üritused soodustavad koostööd ja annavad häid kontakte. Raha. Finantsmaailma ebastabiilsus teeb sind rahutuks.

 

AMBUR

Armastus. Suudad lapsemeelse siirusega vaadata inimesi ja neid armastada. See on ju pühaku tunnus. Töö. Kogu maailma tööd ei jõua ära teha, võta vabalt. Raha. Aitad meelsasti jõuluvanal kingikotti täita ning lähedaste kingisoove nende silmist lugeda.

 

KALJUKITS

Armastus. Armastus ei tunne piire – ei vanuse, kauguse, kaalu mõttes. Praegu pannakse sinu piiritu armastuse võime proovile. Töö. Kohustusi tuleb aina juurde ning sinult oodatakse imetegusid. Raha. Saad väärilist palka, kuid vajad rohkem.

VEEVALAJA

Armastus. Partner peab praegu oma tundeid sulle puust ja punaselt tõestama – muidu sa teda ei usu. Töö. Oled edukas ning sinu töist panust hinnatakse. Positiivne tagasiside mõjub sulle kui lahja narkootikum. Raha. Raha tuulutamine tuleb sul hästi välja.

KALAD

Armastus. Praegu sobib sulle siiruviiruline armastus – seiklust, särtsu ja piisavalt intrigeerivat romantikat. Töö. Väsimus võtab maad ning töö libiseb käest. Raha. Jagub ja šopata on mõnus.