Kui väga tahaksid juua klaasikest veini koos sõbrannadega või rüübata õlut mehe klaasist saunaõhtul. Mõtted on pidevalt alkoholi juures, ehkki tead, et see on sulle keelatud terve raseduse ja hiljem ka imetamise jooksul ning ei kavatsegi sellest keelust üle astuda..

2. Sa naudid rasedatele mõeldud parkimiskohta

Mõnede asutuste juures on parkimiskohad, mis mõeldud lapseootel ning väikelastega naistele. Kui need on hõivatud, siis teinekord sa isegi pahandad, sest tunned, et just sinul on seal parkimiseks täielik õigus.

3. Sa naudid rasedusega kaasnevat tähelepanu

Sulle avatakse uksi, pakutakse istet, inimeste näod lähevad rõõmsaks sinu kõhtu nähes ning võhivõõrad küsivad, kas ootad poissi või tüdrukut. Sinust on saanud staar ainuüksi sinu kõhu tõttu.

4. Sul on trump sõbrannade ees

Tegelikult isegi kaks ja mõlemad on sinu küljes. Hooga paisunud rinnapartii ei mahu enam sinu senisesse rinnahoidjasse ning pungitab välja dekolteest. Ning sina usud, et see ongi demonstreerimiseks mõeldud.

5. Sa raseerid imelikest kohtadest

Kes oleks arvanud, et karvad kasvavad nüüd ka sinu näol ja kõhul!

6. Sa puuksutad pidevalt

Juba alates raseduse esimestest päevadest on sul pidev kõhupuhitus ning sa ei suuda puuksutamist tagasi hoida. Isegi seksi ajal mitte.

7. Sa teeskled uimasust

Esimest korda elus on see sotsiaalselt aktsepteeritav, et sa vedeled sageli voodis ja vaatad telekat, aga kohe pärast tööd ja terve õhtu?

8. Mängid oma uue mänguasjaga

Pole ju tavaline asi, et naba vupsab sel moel su kõhust välja, nagu nupp. Loomulikult kipuvad sõrmed seda näppima.