Pärast aastaid kestnud kooselu ei tasu arvata, et mees niikuinii teab, et sa teda armastad. Näita talle seda nii oma tegudes kui sõnades ja igapäevaselt. Mehed vajavad seda, tee sellest omale harjumus.

2. Mehed vajavad isiklikku ruumi, eriti pärast tüli.

Ära tunne end halvasti, kuna ta eelistab jääda pigem koju teleka ette kui tulla sinuga poodidesse. Kõigil on vaja aega omaette olemiseks. Eriti kui on olnud tüli. On tavaline, et naised tahavad oma mehega suhelda seda enam, mida rohkem need endasse tõmbuvad. Selline olukord on mõlemale keeruline – naine otsib lahendust, suhtlust aina peale sundides, mees aga tunnebend rünnatuna ja tõmbub eemale, tekitades nõiaringi. Lase oma kaaslasel rahuneda ja seedida juhtunut enne kui sellega edasi tegelete.

3. Mehed tahavad, et nende naised algataksid seksi.

Meestel on vajadus olla tahetud. On raske iga päev üha uuesti ja uuesti küsida, kas naisel on tuju vallatusteks, eriti, kui saadakse veel tõrjutud. Mehed tahaksid, et naised ise tuleksid selle sooviga nende juurde, oleksid spontaansed, mängulised ja julgeksid tahta midagi erilist.

4. Mehed tahavad, et neid kuulataks.

Kui su kaaslane ei ole liiga jutukas, ei tähenda, et nad panustaks teie koosellu vähem kui sina. Neil on sageli vaja asjade läbimõtlemiseks lihtsalt rohkem aega. Frustreeritud naised on sageli jutukad ja enamasti on mehed vait, lastes oma naistel jutustada. Naiste peas toimuvad protsessid kiiremini, misttõttu on tavaline, et naine küsib oma kaasalt midagi, mees võtab mõtlemiseks pausi, kuid naine ei läbe oodata ning sõidab oma jutuga juba mehe mõttele sisse. Kui sul on vähese jutuga mees, võib taoline dünaamika olla talle frustreeriv ning see võib viia täieliku vaikimiseni. Mees usub, et naist tegelikult ei huvita, mida tal on öelda. Anna oma mehele aega mõelda ja reageerida. Ta tahab panustada teie suhtesse ja olla kuulatud. Tõmba hinge ja anna talle võimalus.

5. Mehed tahavad kiitust, tänu ja olla hinnatud

Kindlasti tead seda tunnet, kui su mees sind kiidab, saadab imelise smsi sinu telefonile või toob lilli ilma põhjuseta. Ka temal läheb vaja samasugust tunnustust. Jaga talle siis komplimente ja tunnusta teda erinevate asjade eest, mis su ellu rõõmu toovad. Liiga lihtne on seda unustada, kuid tänu ka kõige väiksemate asjade eest on see, mis suhtes igapäevaellu rõõmu toovad.

6. Mehed vajavad puudutamist

Mehed tunnevad lähedust oma naisega eelkõige just läbi puudutuste ning paljud mehed ütlevad, et igatsevad oma suhtes neid aegu, kui naised neid veel puudutasid. Et mehed vajavad seksi emotsionaalseks läheduseks ning naised vajavad emotsionaalset lähedust, et seksida, võibki tekkida olukord, kus kumbki ei saa seda mida tahab ning pole nõus ka ise järele andma. Kui aga seksuaalne lähedus on taastatud, ütlevad naised enamasti, et mees on palju toredam kui enne. Kui suhtest on loomulik lähedus kadunud, tuleks sinnapoole tagasi liikuda väikeste sammudega. Alusta kallistuste ja suudlustega – sobivat sorti füüsilise läheduse tekitamisega – näiteks neli korda päevas: hommikul ärgates, tööle minnes, koju tulles ning enne magamaminekut.

7. Mehed tahavad lugupidamist.

Kui su elus on hea mees, siis tunnusta teda ja suhtu temasse vastavalt. Mehed tahavad tunnustust selle eest, kes nad on, kuidas nad käituvad, ning kuidas nad hoolitsevad oma naise eest. Naistel, kes keskenduvad oma kaasa tugevustele ja tunnustavad oma mehi, on õnnelikumad kooselud.

Allikas: Huffington Post