1. Ta vist ei armasta mind enam

On loomulik, et aja möödudes inimene mõtleb, kas tema kaaslane hoolib temast ikka nii palju kui varem. Kuid pidev arupidemineselle üle või selle kohta küsimine võib viia negatiivsete mõtete ringini, isegi selleni, mida kutsutakse isetäituvaks ennustuseks. Sõnal ja mõttel on suur jõud - ära kutsu esile, mida sa ei soovi. 

2. Oeh, ta jääb ALATI hiljaks

Või: "ta ei taha minuga KUNAGI seksida" või "ta ei pese KUNAGI nõusid". Ükskõik, mis see sisu täpselt ka ei ole, võib see viia halvakspanu ja põlguseni. Selle asemel väljenda oma kriitikat ühekordselt: "ma väga lootsin, et sa tuled täpselt" või "ma väga vajasin praegu sinu lähedust".

3. Kui ta oleks rohkem selle teise moodi

Kui sa tõesti väga soovid, et su partner teeks midagi teisiti, siis võid sellest talle rääkida ja näha, kas ta on valmis muutuma. Kuid kõik me tahame ju olla armastatud sellisena, nagu me oleme.

4. Huvitav kuidas hoopis see teine voodis võiks olla?

Mitte miski ei suurenda rahulolematust rohkem kui fantaseerimine kellegi teisega voodis olemisest, Nõustajate sõnul ei jää tegu mõttest kaugele ning miski ei lõhu suhet kiiremini ja tugevamini kui kõrvalhüpe.

5. Mina ei peaks seda talle ütlema, ta peaks seda ise teadma.

On täiesti ebaõiglane reageerida negatiivselt oma partneri käitumisele, kui sa ise pole oma ootustest talle teada andnud. Enne kui reageerid, uuri välja, mida tema sellega mõtles.

6. Mis meiega juhtus?

Alati võib meenutada neid hetki alguses, kui te ei suutnud oma käsi teineteisest eemal hoida. Kuid vaata tagasi läbi õiglase perspektiivi. Suhe areneb ja muutub - nii see käibki. Armastus on endiselt siin, kuid selle väljendusvahendid muutuvad.