Allergiaravimites ning nohurohtudes sisalduv antihistamiin kuivatab lihasmembraane ning ehkki see vähendab nohu, kuivatab see samal ajal ka tupe limaskesta. 

2. Süüa vürtsikaid toite
Toidud ja joogid mõjutavad sinu tupe lõhna ja maitset. Seega tasuks eemale hoida vürtsikatest toitudest, mis lisaks tekitavad veel gaase ning  kõhupuhitust. Kui toiduvalmistamisest on jäänud midagi vürtsikat veel sinu käte külge, näiteks tšillit, võib see kokkupuutel suguelunditega põhjustada piinava tulekahju sinu või sinu kaaslase kehal.

3. Juua palju alkoholi

Tõenäoliselt aitab alkohol sind lõdvestada selleks, etjõuda kiiremini seksini, kuid liigne alkohol tuimestab meeli ning orgasmi saamine võib osutuda võimatuks. 

4. Raseerida

Kui oled naine, kes tahab, et tema põõsad oleksid trimmitud, võiksid seda teha päev varem, sest raseerimine ärritab nahka ning muudab tundlikuks ja lisaärrituse korral võib tekkida põletik või infektsioon. Kõige parem on raseerida ca 12 h enne seksi. 


5. Kasutada toitu eelmänguna

šokolaadikaste kehal võib tunduda kuum, kuid seksijärgne pärmiseen mitte nii väga. Suhkru kasutamine seksimängudes võib tekitada seeninfektsiooni, seetõttu võiks toidu eelmängudest välja jätta.