1. Tee talle kingitus
Selleks pole vaja sugugi palju raha kulutada. Lihtsalt väike rõõmus üllatus.
2. Krooni ta kuningaks
Tehke terve ühe päeva jooksul just neid asju, mida tema tahab. Mis on tema lemmikhommikusöök, lemmiktegevused, soovid, mis on liiga kauaks edasi lükatud?
3. Hea seks
See on asendamatu osa mehele kingitud päevast! Lapsed võib ehk sõprade või vanavanemate juurde saata mõneks ajaks?
4. Valmista õhtusöök ja kutsu külla tema parimad sõbrad
Tähistage lihtsalt seda, et sul on nii imeline mees
5. Muuda kohustus kohtinguks
Näiteks: viid mehe ostukeskusse toidukauplusse minemise ettekäändega, kuid tegelikult üllatad teda hoopis kinopiletitega filmile, mida ta on tahtnud näha.
6. Paranda tema lemmikrõivas
Kui su kaasal on mõnik lemmikriietusese, näiteks vanaisa kalevist mantel vms, mida on lõpmatuseni kantud ning vajab kõikjalt parandamist , siis tee see korda või lase seda teha asjatundjatelt. Rõõm on garanteeritud!
7. Armastuskiri
Pista salajane armastuskiri või kutse mängule tema pükste või pintsakutaskusse. Selline üllatus teeb iga mehe rõõmsaks!
8. Korralda talle üllatusena täiskuupiknik.
Uuri kalendrist, millal on järgmine täiskuu ning valmista ette suure saladuskatte all piknikukorv. Ära seleta midagi, las kõik olla üllatus kuni piknikukorvi avanemiseni.
9. Sõitke lihtsalt linnast välja.
Võtke aeg maha teie kahe jaoks. Leppige kokku päev, mil teil kummalgi pole ainsatki kohustust, mõtle välja marsruut ning kohad ja asjad, mis teid mõlemaid rõõmustaksid ning unustage korraks kõik muu.
10. Ela kaasa tema hobidele
Näita, et sulle on tähtsad tema hobid. Isegi, kui sa pole nendest vaimustunud, siis võta üks päev temaga koos nende hobidega tegelemiseks kogu innuga, mis sul on. See on talle toetuseks ning kindlasti aitab ka sul teda paremini mõista.
11. Puuduta
Kõige olulisem läheduse osutaja on puudutamine. Sellepärast puuduta igal moel: puuduta õlga, põske, jalga, kätt, silita, paita, kallista, hoia kätt jne. Puuduta kogu aeg!
12. Lõuna kontorisse
Üllata teda sellega, et viid maitsva lõuna või magustoidu talle kontorisse või töökohale! Tähelepanuavaldus missugune!
13. Flirdi ja vürtsita
Kui olete kaua koos olnud, siis juba tunnete teineteist ja teate, mis teid ees ootab. Anna elule vürtsi. Flirdi oma mehega ning mõtle põnevaid uusi ideid ka magamistoa jaoks. Su kaasa oskab seda hinnata!