1. Sa oled elanud ja sellest õppinud

Ainult need, kes riskivad ja julgevad, elavad tõeliselt. Kindlasti tuleb tagasilööke, aga ka võidud tulevad vaid sel moel, see on kindel. Vapralt edasi!

2. Sul on pehme ja mugav voodi

Suuremal osal inimestest maakeral seda võimalust pole. Sa oled üks rikkamatest siin maamunal.

3. Sa püüad paremuse poole

Fakt, et oled löödud, kuna midagi ebaõnnestus, tähendab, et sinu jaoks on edasiminek vajalik. See on oluline iseloomujoon. Paremuse suunas püüdlemine ja lahendustele suunatud inimene on arenguvõimeline ning elu edasiviiv. Ära anna alla!

4. Sul on/oli töö

Sul on töö - see on suurepärane! Sa kaotasid just töö? Ära muretse - oled varem tööd saanud, saad ka edaspidi! Otsi, looda ja tea, et sa suudad!

5. Teadmised on kättesaadavad

Käesoleval infoajastul on väga lihtne erinevaid valikuid teha, kuna info mistahes valdkonna või teema kohta on sõna otseses mõttes käeulatuses. Kasuta seda enda heaks - teadmised on jõud ja võim. Kasvata oma teadmisi ja pädevust. 

6. Sul on toitu

Enamasti isegi rohkem, kui tohiksid süüa.Järgmine kord, kui sööd, võta aega ja naudi seda õnne, mis on peidus elu pisiasjades. Näiteks koogitükis.

7. Sul on võimalus valida

Olla milleski suurepärane, see pole juhus, vaid teadlik valik - täpselt sihitud kavatsus, tõeline pingutus, intelligentne teostus. Sul on võimalik valida ning määratleda ise, milline sinu elu on.

8. Sa oled kogenud armastust

Liblikad kõhus tunne - see on miski, mille pärast tasub elada. Kui oled kogenud armastust, oled tõeline õnneseen.

9. Sul on unistus

Ükskõik, milline, see on sinu oma. Hoolitse selle eest, kasvata seda. Ära mingil juhul loobu unistamast!

10. Sa usud millessegi suuremasse kui sina ise

Iga kord, kui sinu väikeses maailmas on probleemid ning sa tunned, et oled uppumas oma elu lastebasseini, on sul ühel hetkel võimalus end taas koguda ning oma elu korda saada ning sa mõistad, et elus on midagi palju suuremat ja tähtsamat. Olgu selleks siis lapsed, lähedased, jumal või veel miski. Sul on igatahes usku.

11. Sa suudad andestada

Võib-olla mitte kohe, aga peagi. Kui palju parem on maailm, kui suudad anda andeks inimestele, kes ühel või teisel põhjusel on valesti käitunud. Ilmselt on neil endil elus palju raskem. Sina aga andestad, paned juhtunu kõrvale ning lähed eluga edasi.

12. Sinu maailm on avatud

Sa võid rännata üle terve ilma. Luua sõprussuhteid, töiseid projekte, uurida, kuidas elatakse mujal. Suuremal osal inimestest siin maakeral selleks võimalust pole. Kasuta sulle antud elu!