See on asi, mida naine igapäevaselt teeb ja ei tundu ehk midagi erilist, kuid mehe jaoks on selles midagi võluvat, vaadata, kuidas naine oma keha keerutab, et kitsaid pükse jalga saada. See on umbes sama, nagu vaadata igahommikust päikesetõusu

9. Venitamine ja sirutamine

Väikene igapäevane tegu, mida sa ise ilmselt ei hoomagi, kui seda teed, ent mehele on sirutav naine ilus ja erutav vaatepilt.

8. Juustega mängimine

See on ehk käesoleva nimekirja kõige võrgutavam tegevus. Komöödiafilmides võid kindlasti näha stseene, kuidas naised oma juustega mängivad, kui ihkavad võrgutada mõnd meest. Ent selline sõrmeotstega juuste keerutamine toimib üllatavalt edukalt ka päriselus.

7. Lipsu kohendamine

See tegevus toimub pigem pikaajalistes suhetes või abielus. Selles, et naine mehe lipsu kohendab, peitub soojus ja hoolitsus, mis on mehe jaoks tähtis.

6. Aevastamine

Mehed on karused, suured, kohmakad, karvased, pole siis ime, et nad hindavad vastaspooles just graatsilisust, õrnust, haprust, hoolitsetust. See kontrast suureneb veel, kui arvesse võtta aevastust: mehe aevastus on kui suuremat sorti vulkaanipurse, naine aevastab aga kummaliselt seksikalt ja õrnalt, nii et isegi beebi ei ärkaks selle peale üles.

5. Huulde hammustamine

Palju südameid on murdunud selle väikese pealtnäha ebaolulise liigutuse tõttu, sellest on kirjutatud laule, peetud on duelle.

4. Puusade keerutamine

Meestele meeldib jälgida, kuidas naised end liigutavad. Mehed armastavad seda kõige lihtsamat – vaadata üksnes, kuidas naine kõnnib.

3. Õrn puudutus

Mõtle tagasi teie esimestele kohtumistele. Mitte tahtmatu riivamine, vaid plaanitud, romantika ja seksuaalsusega laetud õrn puudutus, täidetud lubadusega, et kõik on võimalik. See ajab mehe hulluks.

2. Hobusesaba

Ehk tuleb see sellest, et mehed on harjunud soengutega, mis on tehtud nende jaoks ning mille sättimine on võtnud tunde. Võib-olla ka sellepärast, et meestele meeldib loomulikkus ja pingevaba olek, kuid lihtsas hobusesabas on midagi imelist.

1. Meestesärk naise seljas

Vaatepilt, mis mehe võtab jalust nõrgaks, on see, kui naine kannab mõnd tema särkidest. Selles on midagi tõeliselt erutavat.

Allikas: Askmen.com