-  Asjad ja segadus

Igal pool vedelevad esemed on võrdväärsed halva hingeõhuga. Sinu uue partneri jaoks tähendab segamini kodu tõenäoliselt seda, et ka sina ise oled kuigivõrd segamini. Kui aga elate juba koos, siis hingab segamini kodu kuklasse kui kohustus ning mõnusat lõdvestust on endale üsna keeruline lubada.

-  Perepildid magamistoas

Feng shui põhimõtete kohaselt võib magamistoas hoida fotosid vaid teist kahest, näiteks mõnel lõõgastaval hetkel. Või loodusfotosid, kunsti, mis loovad sobiva atmosfääri. Pilte oma lastest või vanematest ei tasuks aga voodi kõrval öökapi peal hoida. Sensuaalset õhkkonda see just ei loo, kui peate plaani kahekesi aega veeta.

-  Elektroonika

Pagenda oma magamistoast kõik argine: televiisor, iPad, telefon, arvuti. Kõik, mis võiks teie tähelepanu teineteiselt eemale viia või mõtted millelegi muule juhtida.

-  Kõik, mis meenutab sinu eksi

Vana välja. Pole midagi eemalepeletavamat ühele endast lugupidavale mehele kui märgid sinu eelmisest kaaslasest.

-  Räpane vannituba

Juuksekarvad ummistamas äravoolu, seebijäljed dušinurgas, pesemata rõivaste hunnik – kõik see on ääretult ebameeldiv ning iha surm. Hoia oma vannituba puhas ning kaalu ka ruumilõhnastajat – lõhnadel on lõõgastav toime.

-  Vale suurusega voodi

-  Liiga väike voodi ei luba teil kahel lõdvaks lasta, vaid sunnib kogu aeg sobiva asendi otsingule. Samamoodi on siis kui voodis on liiga palju patju ja tekke.

-  Ere valgus

Intiimsetel hetkedel on su erinevad meeled valla ja tundlikumad kui argistel tegevustel. Seetõttu eemalda magamistoast kõik see, mis võiks neid meeli segada. Ere valgus on üks neist. Õhtulamp või küünlad loovad palju sensuaalsema atmosfääri.

-  Voodialune hoiupaik

Feng shui põhimõtete järgi ei tohiks voodi all asju hoiustada. Su alateadvus teab, et need on seal. Kui aga väike ruum nõuab kõivõimalike hoiustamispaikade leidmist ja kasutamist, siis säilita voodialuses hoiupaigas pigem pehmeid asju nagu kampsunid, tekid, padjad, voodiriided. Sualateadvusel on siis mõnusam. Kõik, mis ei tekita mõnusa olemise tunnet, peab voodi alt kaduma.

-  Ebaseksikas magamistuba

Kõigel, mis segab sensuaalset olemist, kortsus linad, ebamugav või väsinud madrats, pole voodis kohta. Voodi on püha!