Minu hinnangul on suudluse vägi kõvasti alahinnatud. Huuled on meie kõige kergemini ligipääsetav erogeenne tsoon ja need kubisevad närviotstest otse naha all. Huuled olevat sada korda tundlikumad, kui sõrmed. Paraku on aga nii, et mida paremini partnerid üksteist tunnevad, seda enam kipuvad nad kiirustama seksiga lõpp-jaama. Tõepoolest, miks raisata aega amüseerimisele, kui orgasm ootab? Ka naised mõtlevad nii. Sellest on aga kahju, sest suudlus on ideaalne erutaja. Samuti on pikaaegsetele paaridel suudlus kõige tõhusam ja käepärasem moodus seksuaalse läheduse hoidmiseks.

Keelega ehk prantsuse suudlus on koreograafiline kõrgpilotaaž, kus kehad hakkavad automaatselt ja intuitiivselt jäljendama üksteise liigutusi. Tunnistan, et olen suur suudlemise fänn, sest seostan suudlemist seksiga ja aastate jooksul on see hakanud toimima nagu Pavlovi refleks.

Argielu muutub aastate jooksul aina tempokamaks ja selline otsetee on silmapaistvalt tõhus. Lisaks on suudlemine üks väheseid seksuaalseid toiminguid, mida ei pea tegema suletud uste taga. Kui kaks inimeste suudlevad, siis nende jaoks ülejäänud maailm kaob, nad sulanduvad ühte. Keelega suudlus on erakordselt intiimne kogemus.

Kuna mulle näib, et tunned suudlemisest puudust – muidu sa poleks selle puudumist märganud, siis võiksite mehega katsetada seksikeeldu, näiteks kuu aega. Kui teie ainuke lähenduse võimalus on suudlus, siis avastate selle võlud peagi uuesti.

Juhin tähelepanu, et suudlemine ei pea olema piiritletud ainult huultega. Kukal, silmalaud, reite siseküljed, kaenlaaugud, selgroo alaosa on ülimalt tundlikud piirkonnad, kus toimetamine võib olla meeldiv sissejuhatus rohkemakski.

Suudlemine annab meile võimaluse üksteist nuusutada ja maitsta – seepärast veendu, et su hingeõhk on värske. Samas võib pakkuda palju rõõmu toidu ja joogi kaasamine musitamise mängu. Usu, kui olete suudlemise võlu taasavastanud, ei suuda te lõpetada."