Vinti üle keerates jääb mulje, et süüdistad teda, et sina tunned end õnnetuna ja tema ülesanne on olukorda parandada. Kuigi see võib näida hea plaan, ei tundu see paljulubava märgina teie suhte tuleviku osas.

Hulgalised uuringud kinnitavad, et seksuaalne rahuldus on abieluõnne hea mõõdupuu. Sulgedes olulise suhtlusvormi nagu seks, lõikad ise endale veeni.

Kui kaks inimest tunnevad üksteist läbinisti, nagu teie oma mehega, muutuvad nad väga tundlikuks üksteise meeleolu kõikumiste suhtes. Partnerid peegeldavad üksteise tundeid ja käitumist. Sellest pole hullu väikeste nägeluste puhul, aga ei toimi tülitsedes. Kahepoolne pahameel ja negatiivsed tunded kiirendavad suhte allakäiku. Olukord võib päris kiiresti muutuda keskpärasest väga kehvaks ja isegi mürgiseks.

Vorst vorsti vastu suhtlusvorm on väga lõhkuv, kuid õnneks kergesti välditav. Piisaks, kui sina heiskad valge lipu ja vabandad. Võib-olla tunned, et sul pole midagi mille pärast vabandada – aga tee seda ikka. Võrdne ja suuremeelne vastutus suhte heaolu eest, on kiireim võimalus liikumissuuna muutmiseks. Kui suhtes lähevad asjad nihu, on süü harva ainult ühel poolel ning sellel, kellel on häbikoorem väiksem, võib olla lihtsam võtta köis enda kätte, et sikutada mõlemat üles.

Mis puutub seksi, siis kõige paremini annab positiivse muutuse, kui teed teisele seda, mida ise sooviksid. Kui tahad, et abikaasa flirdiks sinuga rohkem, flirdi ise temaga. Kui tahad, et tema suudleks sind sagedamini ja sositaks kõrva magusaid hellitusi, tee ise seda. Armastusväärsus, mängulisus ja seksiheldus on nakkavad. Seega – make love, not war! Ja sa ise oled õnnelikum!"