"Meil kõigil on üks ühine ja ilmatuma suur sõber, kes eranditult ja alati tasakaalu loomisega aitab - see on loodus. Kõigele lisaks ei küsi ta meie käest selle eest sentigi raha ega üleüldse mitte mingit vastutasu. Ta lihtsalt on olemas ja ootab, millal me talle sülle hüppame ja südant puistame, et siis meeli silitada. Loodus aitab alati nii tasakaalu loomisel kui selle hoidmisel."

Milline on kõige tõhusam nipp hirmuga hakkama saamiseks? 

"Seitse korda Jumaliku Valgusega õnnistamine. Jah, ma tean, et tundub liiga lihtne, aga toimib ja sajaga. Lihtsalt proovige iseenda peal järele. Kuidas see täpselt käib? Kõik on kirjas minu raamatus "Joonista Valgus"."

Eesti naised teavad taimetarkusi ja tunnevad loodusravi. Kas sul on ka mõni oma looduslik ravivõte, tervisenipp, oma taimetee või lemmik ravimtaim, mida kasutad tervise hüvanguks?

"Korjasin suve algul suure hulga kuusevõrseid, millest osa panin sügavkülma ja osa kuivatasin ära. Kuivatatud võrsed teen pulbriks. Osa pulbrist segan värske meega, osa panen lihtsalt purki, et siis isu korral erinevatele toitudele juurde segada. Ja osad võrsed pressisin koos toorsuhkruga purki ja panin külmkappi. Praeguseks on neist saanud magus köharohi. Eelmisel aastal maiustasime lastega selle köharohu muidugi kohe juulikuu jooksul ära, aga sel aastal äkki seisab ka külma ajani. Kohe kui pärnad õied lahti löövad, korjan tee jaoks õisi. Tavaliselt olen alati hiljaks jäänud, aga sel aastal on hoopis pärnad hiljaks jäänud."

Alkeemia Akadeemia Joogafestivalil: Lea Dali Lion sõnas ja muusikas

Lea Dali Lion rõõmustab tänavuse Joogafestivali külalisi sel laupäeval, 18. juulil kell 19 Alkeemia saalis. Seekordne Alkeemia Akadeemia on sündmus sõnas ja muusikas - Lea jagab festivali külalistega oma sügavat vaimset ärkamist läbi keerulise tervenemisprotsessi, millest ta jutustab ka oma raamatus "Joonista valgus. See on kõige uue algus."

"Olen äärmiselt tänulik kõikidele arstidele, kes mind tervenemiseteel aitasid ja toetasid. Ja olen südamest tänulik sellele erilisele õppetunnile, mis mulle tänu haigusele avanes. Minu jaoks kujunes tervenemise võtmeks sisemisel avastusretkel haiguse tuumpõhjusteni jõudmine - läbi nende lahendamise ja vaimse maailmaga tegelemise saan lugejatega jagada oma kogemust, taipamisi ja tervendamistehnikaid," räägib raamatu autor ja muusik Lea Dali Lion, kelle jaoks oli kohtumine rinnavähiga imeline energeetiline uuenduskuur.

Lea Dali Lioni raamatus "Joonista valgus" on nii karmi reaalsust kui kaunist sügavat vaimsust. Lea kirjeldab detailselt keemiaraviga seotud vaevusi ja samal ajal toimuvaid vaimseid õppetunde ning kogemusi nähtamatu maailmaga, mida ta nimetab pärismaailmaks. Lugeja kulgeb koos peategelasega läbi raskuste uute vaimsete avaruste avastamiseni.


Alkeemia Akadeemia Joogafestivalil

LEA DALI LION sõnas ja muusikas

Sel laupäeval, 18. juulil kell 19 Alkeemia saalis (Posti 3, Haapsalu)

Pooleteisttunnine isiklliku vaimse arengu teekonna ja tervenemise jagamise rännak täis mõnusat muusikat ja erilisi elukogemusi!

Joogafestivalipassi omanikele pilet vaid 2 eurot, mille saad soetada SIIT

Neljas rahvusvaheline Joogafestival Haapsalus toimub sel nädalavahetusel 18.-19. juulil. Selle suve Joogafestivalil on esindatud 12 põnevat joogastiili, parimad õpetajad, põnevad loengud, väemuusika, ekstaatiline tants, taimne toit, tervisekaupade basaar ja lasteprogramm. Vaata ka  www.joogafestival.ee