Swissôteli kõige kõrgemal korrusel asuvat Horisont Restoran ja Baari iseloomustab lai valik silmapaistvaid ja isuäratavaid roogasid, põnevaid kokteile ning ka kergemaid suupisteid. Tunnustatud maitseelamuste kõrval on vaieldamatuks lisaväärtuseks kaugustesse ulatuv mere- ja linnavaade ning võimalus veeta aega Cigar Lounge´is, mis on varustatud prestiižsete sigaribrändidega.

Restoran Horisont on hinnatud oma suurepäraste maitseelamuste, elegantse kontseptsiooni, kauni vaate ja parima teeninduse eest. Auhindu pälvitakse aasta-aastalt. Nii näiteks valiti 2015. aastal Horisont La Liste 1000 maailma parima restorani nimekirja. 2016. aasta Gastronoomiavõistlusel Silverspoon võitis restoran Horisont aga parima fine-dining´u, parima teeninduse ja parima taimetoidu kategooria. Lõppeval aastal valis The White Guide Nordic Horisont restorani ja baari Põhjamaade juhtivate restoranide hulka, reastades Horisondi pingereas 5. kohale.

Peakokk Marko Sõmeri suur kirg toidu vastu, pikaaegne kogemus ja õpingud tuntud Briti koka Gordon Ramsay käe all on pannud teda välja töötama maailmatasemel maitsekombinatsioone. Sommeljeede soovitustel antakse hõrkudele roogadele viimane lihv koos hoolikalt valitud veinidega.

2017. aasta kõige suurepärasem kulinaariasündmus ootab aga alles ees: Horisont kutsub 1920ndate glamuursele ja suurejoonelisele Gatsby stiilis aastalõpupeole, millest ei puudu šampanja ja tipptasemel kulinaarsed elamused. Aasta viimaseks õhtuks koostab peakokk sensatsioonilise menüü, kuhu on sisse toodud ajastukohaseid nüansse. Valida on võimalik 5- või 7-käigulise menüü vahel – mõlema juurde kuulub ka Charles Heidsiecki šampanja. Menüü juurde on võimalik lisada ka vastavatele toitudele ideaalselt kokku sobiv veinipakett, mis muudab iga käigu maitseelamuse veelgi suurejoonelisemaks. Õhtusöök algab vana-aasta õhtul kell 19.

Kes vana-aasta õhtul restoranis õhtusööki ei soovi, on oodatud kella 22st Horisont baari, et nautida linna parima vaatega paigas aastavahetuse ilutulestikku koos eriliste kokteilide ja hõrkude suupistetega. Õhtu meeleolu hoiab üleval saksofoniduo So Saxy ajastukohase muusikastiiliga.

Kohad täituvad Horisont restoranis ja baaris aastalõpupidu planeerides kiiresti. Kui soovid saata vana aasta ära tundes end vähemalt sama glamuurselt kui Gatsby peo külalised, soovitame laud varakult broneerida, kirjutades e-postiaadressile: Horisont.Tallinn@swissotel.com. Kohtade broneering kinnitatakse ettemaksu tasumisel.

Stiilset ja meeleolukat vana aasta lõppu!