Kaera Nööbik

Siiri: Mõnusalt väiksed magusad suutäied, krõbisevad ja samas muredad. Maitselt kaneelised ja mahedalt magusad. Head niisama krõbistamiseks, müsli sisse, tordi põhja, kausikookidesse.

Lia: Minu kindel lemmik! Mõnusalt maheda kaera maitsega. Väike hea magus amps. Samas, mitte ka liiga magusad. Võtaks neid kaasa piknikule või autosõidule lastele krõbistamiseks. Sobib hästi kasutada näiteks kihilistes magustoitudes ja ka tordipõhjades. Tegin oma sünnipäevaks just mõnusa kausimagustoidu kõikidest erinevatest Nööbikutest. See viis külalistel lihtsalt keele alla.

 Rosina Nööbik

Siiri: Ehtsad vintage-küpsised. Ilmselt annab sellise tunde rummi ja söögisooda kombinatsioon. Samuti krõbedad, üsna magusad, järelmaitse kergelt soodane. Hea teeküpsiseks.

Lia: Meeldivalt krõbedad väikesed küpsised, kerge rummimaitsega. Hea kasutada rummi-rosinamaitselistes kookides, jäätisega serveerimiseks, tordipõhjades ja ka küpsisekookides.

 Šoko Nööbik

Siiri: Minu  lemmik! Oma maitselt hästi klassikaline, meile harjumuspärase maitsega - krõbe, kergelt mõrkjas. Raputa purustatult jäätisele, lisa ka veidi balsamico’t või kasuta koos vaarikate ja kirssidega kausikookides.
Lia: Suus sulavad ampsu-küpsised, mis maitsevad eriti head kuuma kohviga. Kujutan ette kui hea saab nendega tehtud hapukoore-maasika kook. Meeldib, et need pole liiga magusad, vaid just õige maitsekooslusega. Lisaplussid tulevad Nööbikutele kindlasti ka vallatute pakendite eest!