Kaunis naeratus suudab palju- see võib vajalikul hetkel panna sulama jää, peatada liikluse ning muuta elusid. Aga mitte ainult, väga tihti on puudu vaid üks naeratus, et muuta päev paremaks.

Kui sul on naeratus, mille üle tunned uhkust, siis ära hoia seda vaid endale. Saada endast pilt, kus on näha ka sinu särav naeratus ning nakata sellega ka teisi. 

Põhjust naeratamiseks on palju. Kolm kõige kaunima naeratuse omanikku saavad aasta jagu R.O.C.S i suuhooldustooteid, sama auhind ootab ka kõige enam lugejate poolt hääli saanut. Auhinnad paneb välja R.O.C.S- suuhoolduse kõrgekvaliteetsete vahendite juhtiv tarnija ja tootja, kelle toodetes ei pea kahtlema, sest need sisaldavad stomatoloogia valdkonna uusimaid koostisaineid ning nende tõhusus on tõestatud kliiniliste uuringute ja laboritestidega. Tutvu laia tootevalikuga SIIT! 

Tutvu mängu tingimustega ning võta osa aadressilt konkurss.ohtuleht.ee/kaunimnaeratus

Pilte saab laadida kuni 31.05. 

Eesti Naise  ja  R.O.C.S. hambapastade poolt korraldatud kõige kaunima naeratuse otsingud on selleks korraks läbi ning aeg on välja kuulutada võitjad.Publiku lemmikuks osutus Kristiina (351 laiki)  ning žürii poolt valitud võitjateks osutusid Nele Kukk, Maris Välja ja Triin P. Aitäh kõigile osalejatele ning palju õnne võitjatele!