1. Ideaalse päevituse saavutamiseks puhasta nahk 12-24 tundi enne igat päikesevanni õrnatoimelise kehakoorijaga. Puhas nahk on hooldavale ja kaitsvale SPF kreemile vastuvõtlikum ning tulemus jääb kauapüsiv. Vulkaanituhaga Kardashian kehakoorija aitab saavutada siidist nahapinda. Samal ajal hooldab ja hellitab teie nahka kõikvõimas Aloe Vera, ning kreeka pähklikoore puuder jätab pehme lõpptulemuse.

2. Palju korrutatud, ent endiselt asjakohane tõde – ilu algab seestpoolt. Väga tähtis on lisaks välisele nahahooldusele turgutada kaunist välimust ka rikkalike multivitamiinide ja mineraalidega. Kuna ka naha niisutus algab tegelikult seestpoolt, tuleb meeles pidada küllaldast vee tarbimist – eriti suvel ja eriti päikese käes viibides.

3. Intensiivse suvepäikesega on põletus, pigmendilaigud ja kortsud kerged tulema. Valides endale tugevalt niisutava ja hooldava SPF kehatoote, ei pea te päikese eest varjuma. Australian Gold Botanica sarja tooted on kerge tekstuuriga ja allergiavabad. Lihtsasti pealekantavad naturaalsed spreid SPF 15 ja SPF 30 sisaldavad tõhusaid vananemisvastaseid komponente ning nahale vajalikku C-vitamiini. Eukalüptus on tuntud oma rahustava mõju poolest ning punavetikas on rikkalik proteiinide, A-vitamiini, tsingi, raua ja aminohapete poolest. Vitamiin E teeb kõik selleks, et nahk säiliks terve ja niisutatuna.

4. SPF toode tuleks valida vastavalt oma nahatüübile. Samuti tuleks meeles hoida, et õrnemad piirkonnad nagu nägu ja dekoltee vajavad tugevamat kaitset, ülejäänud keha kergemat. Heledanahalistele on ideaalne toode Australian Gold Botaanika sarja mineraalne toonitud näokreem SPF 50.

Tänu kergele toonivale koostisele sulandub kreem nahatooniga ja jätab mati, satiinise tulemuse. Õlivaba ja mittekleepuv toode sisaldab suures koguses C- vitamiini, mis kaitseb ja hooldab nahka.

5. Kas olete proovinud erinevaid kosmeetikatooteid omavahel segada? Sedasi võib saavutada päris põnevaid tulemusi. Proovige näiteks segada kaitsvaid SPF tooteid pruunistavate kreemidega – nii saavutate kuldse ja samal ajal kaitstud jume. Kui soovite aga soetada universaalse pruunistava päevituskreemi juba pakendatud kujul, soovitame valida Austraian Gold Superior Natural Bronzer.

Selle toote noorendavad komponendid ja kollageen stimuleerivad nahka päevitades ning looduslikud pruunistajad muudavad jume vastupandamatuks.

6. Pärast igat päevitusprotsessi vajab nahk järelhooldust. Australian Gold Hemp Nation ja Australian Gold Moisture Lock on rikkalikult niisutavad tooted, mis pakuvad janusele nahale hooldust ja pikaajalist päevitustulemust.