Tartu Kaubamajas avatakse  4. märtsil värske interjööriga Cortefieli kauplus, kus leiab rahvusvaheliste moetrendidega ühte sammu astuva naiste ja meeste kevadkollektsiooni. Neis riietes on jooni nii suurlinlikust shikist kui boheemlikust vabadusest, klassikat ja casuali, sooja temperamenti ja vaoshoitud põhjamaisust, mis on meid alati võlunud.

 Cortefieli stiilis ei välista klassika nooruslikku trendi. Heast kangast shikid ülikonnad ja kenade mustritega kleidid on alati valikus.

Naistekollektsioonis leiab pliiatsseeliku romantilise noortepärase pluusiga või näiteks teksapüksid, mille peale on tõmmata traditsiooniline kaherealine kaptenijakk ja trentshkot. Meestele aga julgustavaid vihjeid pisut harjumatute värviliste pükse ja kehassetöödeldud vimkadega triiksärkide sobitamiseks oma garderoobi. Pisut lõunamaist särtsu ja värvi kulub meie hallivõitu aastaaega ära!

 Tartu Kaubamaja toob Cortefieli lähemale neile, kes igapäevaselt ei külasta brändi kauplusi Tallinnas Viru Keskuses ja Rocca al Mares. Samuti on poed Lätis Gelleria Riga kaubanduskeskuses ja Spices ning Leedus Vilniuse Panorama keskuses.

Vaata lähemalt ka Facebookist!