Krüolipolüüs

Kestus: ühe seansi jooksul võib töödelda mitut piirkonda. Keskmiselt võtab ühe tsooni töötlemine aega 55–60 minutit.
Millega tegu: krüolipolüüs lõhustab rasvarakke külmmeetodil – protseduuri aluseks on rasvkoe täpne ja kontrollitud jahutamine, mis toob kaasa rasvarakkude järkjärgulise hävimise. Seejärel viib lümfiringe nad kahe-kolme kuu jooksul organismist välja. Meetodi tõhusus baseerub rasvarakkude erilisel külmatundlikkusel. Külmutatakse ainult nahaalust rasvkude, mitte ümbritsevaid kudesid. 4D-krüolipolüüsi abil võib korrigeerida kõhtu, tuharaid, selja rasvavolte ja kumerusi, reite sise- ja väliskülgi.
Mõju: ühe protseduuri ajal väheneb rasvarakkude arv 20–30% võrra ning meetod koosneb üldjuhul 3–5 protseduurist ühekuulise intervalliga. Täieliku kuuri läbimisel käivituvad sügavad rasvapõletavad mehhanismid ning rasvarakkude vähenemine toimub veel 6–9 kuu jooksul pärast kuuri lõppemist.
Kuidas läbi viiakse: töödeldavale alale asetatakse vaakumaplikaator, mis imeb sisse rasvakurru. Et kaitsta nahka ülejahtumise eest, sätitakse vaakumaplikaatori ja keha vahele spetsiaalsest kangast vahetükk, mis on immutatud naha jäätumist takistava geeliga ning tagab külma ühtlase jaotuse. Aplikaatori sees paiknevad erilised plaadid genereerivad külma ja tagavad naha-rasvkurru sügava jahutamise.
Isiklik emotsioon: esimene seanss ehmatab! Külmakartlik nagu ma olen, ei saanud kogu protseduuri ajal lahti paanilisest hirmust haigeks jäämise ees. Pähe ei mahtunud, kuidas saab 6kraadine „jääkott“ vastu kõhtu poole tunni jooksul kahjustamata jätta naha, lihased ja siseorganid! Järgmisel korral tundsin end märksa tugevamini ning jahedust polnud kontides täheldada isegi 50minutilise protseduuri lõpus. Reitele ja kõhule asetatud „külmaplaadid“ tõesti ei mõjuta vähimalgi määral ei lihaseid ega siseorganeid, samuti ei kahjusta jahedus nahka. Pärast kahe kuu möödumist ja kolme protseduuri on kõhult (n-ö sangade laiemalt kohalt) kadunud 6 js reitelt 3 sentimeetrit!

Slimlipo

Kestus: 1 tund.
Millega tegu: uuenduslik tehnoloogia mõjutab probleemseid piirkondi fookustatud ultrahelilainetega. Töödeldavas piirkonnas soojendatakse rasvkude kuni 65 kraadini, mille tulemusel rasvarakud lagundatakse. Ühtlasi toimub pealmiste nahakihtide kokkusurumine ja pinguldamine. Aktiveeruvad nahaaluse sidekoe ainevahetusprotsessid ning kollageeni tootmine sügavamates nahakihtides. Protseduuri teostatakse kõhule, sangadele, tuharatele, põlvealusele piirkonnale, reite sise- ja väliskülgedele, kätevoltidele ning seljapiirkonnale allpool abaluid.
Mõju: Slimlipo protseduuriga on võimalik eemaldada nii suuri rasvaladestusi kõhult ja reitelt kui ka väikeseid volte õlgade või põlvede piirkonnast. Parimaid tulemusi annab protseduur neile, kellel on paksemad ladestused kui 2,5 sentimeetrit. Tehnoloogia võimaldab vaid üheainsa protseduuriga vabaneda kõige probleemsemast piirkonnast kuni 3 sentimeetrit. Lõplikud tulemused saabuvad 8–10 nädala jooksul, mil lagundatud rasvarakud organismist järk-järgult ja loomulikul teel välja viiakse.
Kuidas läbi viiakse: enne protseduuri mõõdab salenemisspetsialist rasvaladestuse paksust, mis ei tohi olla alla 1,5 sentimeetrit. Töödeldavatesse kohtadesse tehakse spetsiaalse joonlaua abil täpsed märked, et tugeva mõjuga ultraheliaparaadi otsikut õigesti suunata. Seejärel kantakse vastavale piirkonnale geeli, et aparaadiotsik saaks sujuvalt liikuda.
Isiklik emotsioon: kuigi rasvkude soojendatakse kuni 65 kraadini, ei tekkinud nahal mingit kuumatunnet, vaid oli mõnusalt soe. Aparaadi liikuv otsik tekitas tunde, nagu oleks tegu lõdvestava massaažiga. Kohe pärast protseduuri oli kõhult kadunud 2 sentimeetrit!

FatTherapy

Kestus: 40 minutit, kuid koos ettevalmistustega kuni tund.
Millega tegu: protseduuris on kombineeritud mitu tõhusat tehnoloogiat. Kahekordse efektiga mittekirurgiline rasvaimu lõhustab rasva ja soodustab selle väljutamist kehast. Bipolaarne raadiolaine pinguldab lõtvunud nahka. Infrapunavalgus stimuleerib uue kollageeni ja elastiini tootmist ning töötleb rasvarakke. Mitmefaasiline biostimulatsioon aitab lõhustunud rasva jääkainetena organismist välja transportida. Lisaks lihastele mõjutatakse ka nahka, naha aluskude, rasvkude, lümfi- ja vereringet. Vaakummassaaž aitab raadiolainetel ja infrapunavalgusel imenduda naha sügavamatesse kihtidesse ning stimuleerib ainevahetust.
Mõju: tulemuseks on kehaümbermõõtude ja tselluliidi vähenemine, nahk muutub siledamaks ja pringimaks, lihased on rohkem toonuses.
Kuidas läbi viiakse: hooldus algab valitud kehapiirkonna lühidast masseerimisest massaažiõliga, misjärel mõjutab spetsialist aparaadi ultraheliotsikuga probleemset kehapiirkonda (kõht, talje, sangad, tuharad, reied, põlved, lõug, selg või käed). On tunda, kuidas nahk imetakse rütmiliselt vaakumisse ja lõdvestatakse seejärel.
Isiklik emotsioon: kõrvust ja peast läbi luikav vilin tekitas esmalt paanikat. Kuid juba teisel korral olid meeled rahunenud ning kolmandal korral jäin hoolduse ajal suisa tukkuma. Nelja hoolduse järel (kombineerituna CelluSlim’iga) oli talje ümbermõõt kahanenud 5, tuharatel ja reitel 3 sentimeetrit.

CelluSlim

Kestus: 40–45 minutit.
Millega tegu: spetsiaalse aparaadiga esile toodavad madala sagedusega ultrahelilained mõjuvad rasvkoele, kutsudes selles esile nn kavitatsiooniefekti ehk mikromullikeste moodustumise. Need pehmendavad rasva ja lõhestavad rasva rakukaitse membraani. Niisiis laguneb rasva säilitamise reservuaar ning selles kohas ei ole enam rasva ladestumine võimalik. Protseduuris kasutatakse lisaks dioodilist laserenergiat, mis mõjutab rasvaraku membraani läbilaskevõimet. Rakud kaotavad oma ümara vormi, vabastades nii intratsellulaarse rasva.
Mõju: mittekirurgiline rasvaimu ja infrapuna-laserisüsteem vähendavad tselluliiti ja nahaalust rasvkude, pinguldavad nahka ning parandavad selle elastsust ja verevarustust. Triglütseriidid (organismis esinev rasvaliik) väljutatakse organismist järk-järgult keha loomuliku ainevahetuse käigus. Laseri energia loob keemilise signaali rasva rakumembraani, mis selle lõhub, ning talletatud rasvhape irdub sealt välja otse lümfisüsteemi. Ravihooldus tagab organismi parema ainevahetuse ja eemaldab vabad rasvhapped ega lase neil taastuda.
Kuidas läbi viiakse: klient lamab kas kõhuli või selili, olenevalt mõjutatavatest keha piirkondadest (kõht, talje, sangad, tuharad, reied, põlved, lõug, selg või käed), mida mööda liigutakse aparaadiga, mis nahka rütmiliselt otsekui näpistab ja vabastab. Kõhuli lamades antakse silmade kaitseks prillid, et infrapunavalgus silmi ei kahjustaks. Sarnaselt FatTherapy’ga on kõrvades kuulda kriiksuvat heli, mis võib kohati ebamugav tunduda. Protseduuri järel kantakse nahale salendavat kreemi.
Isiklik emotsioon: olin juba ette valmistatud, et kõrvus taas kriiksuma hakkab, seetõttu jaksasin uskuda, et vaatamata senikogematule helile ja enda ehmatavale tundlikkusele ei põhjusta hääl mingeid kõrvalnähte ega terviseprobleeme. Kohati suutsin isegi ära unustada, et miski kõrvus piniseb ning keskendusin hoopis sellele, kuidas mööda kõhtu sõitev aparaat vaikselt mu pekkide kallal nakitseb.

Keha- ja Salenemiskeskuse eripakkumine: 
Slimlipo -3 cm! 119 € (tavahind 199 €)
Hoolduste lisainfo telefonil +372 5613 8771 või veebist www.kehakeskus.ee

Jaga
Kommentaarid