Mul on need tüübid kõik olemas, kodus magamistoas öökapi sahtlis. Need on ka ainsad mehed, kel iga kell minu magamistuppa asja on. Nad panevad mind mõnust nurruma, ei vea mind kunagi alt ning garanteerivad tulemuse iga kord. Isegi siis kui telekas on jalgpall või Kaia Kanepi.

Ma oskan oma sõpru hinnata, sest nad ei pirtsuta, on alati olemas, teevad mida tahan ja siis kui mina tahan ega nõua mitte midagi vastu. Kõlab isekalt? Peabki! Mõnikord on väga hea olla isekas, sest just nii õpid iseennast ja oma vajadusi tundma.

Esimene asi, mis selliste sõprade omamisel tuleb prügikasti visata, on valehäbi. See ei vii kedagi edasi! Muidugi, sa ei pea tegema live ülekannet sellest kõigest nagu Paris Hilton, kuid seksuaalselt kogenud inimene on alati parem kui kogenematu. Vaatan tihti kassajärjekorras seisvad inimesi ja mõtlen mille kuradi pärast nad nii mornid kõik on. Ilmselgelt nad pole ammu seksinud. Aga kulla naised, ega see et sa hetkel ei skoori, ei tähenda et peaksid kuival olema. Ja halloo, kes sind sedasi kurvameelse ja närvilisena üldse märkama peaks! Meil on Marsile kolimise sajand. Ära oota, et taevast sajaks armuande, võta need ise ning ela ja õitse!

Vibraator on hetkel trendikaim ilu ja nooruse saladus. Kui su silmad säravad ning tunned rahulolu, on seda kaugele näha. Loomulikult meelitab see ligi ka vastassoo esindajaid. Kuid miks mitte presenteerida oma väikest sõpra isegi oma partnerile. Kes meist ei vajaks pisut vürtsi armuellu. 

Kui ma peaksin oma uute sõprade seast valima lemmiku, siis oleks see mõistagi miljonär. Olin ühega kunagi abielus, aga no olgem ausad - seda miljonäri, kes mind nüüd magamistoas iga päev ootab, alati valmis, ei trumpa küll miski üle. Kurrnjäu!