1. Etnilised mustrid+ ergas värv

Modernse joonega kodus on jätkuvalt teemaks kontrastsed etnilised (indiaani, orient, maroko, vöökirjad jne) ja geomeetrilised mustrid, mõned neist väikese retro-lisandiga. Jätkuvalt on teema ka maroko-teemalised mustrid ja sinivalged kombinatsioonid. Must-valged mustrid on hea kombineerida erksa lisavärviga näiteks oranžiga. Sellele võib lisada pisut industriaalset fiilingut jõulisemate materjalidega nagu rustikaalne puit ja tööstusvalgustid.Kindlasti lisavad ruumile õhulisust peeglid, mille vorm võib olla ebasümmeetriline. 

2. Helge maakodu Skandinaavia stiilis 

Järjest rohkem viljeletakse ka linnakodus vana maamaja stiili, kuhu kuulub vanutatud puit. See on saavutatav ka Mustri salongis saada olevate Vintro Chalk Paint kriidivärvidega. Kindlasti tasuks köögis kasutada nõude eksponeerimiseks vintriinkappe, lahti käivaid puhveteid ja riputamiseks mõeldud varnu tassidele. Vanutatud valgele võib lisada tapeedi, mille kvaliteet sobib ka kööki. Miks mitte mõelda ka lisavärvile olgu see herneroheline või sinine, mida saab kergelt nõude või tekstiilidega muuta.

3. Moodsad mixid 

Kindlasti ei tasu kodu kujundusel kinni jääda ühte stiili. Kõige lihtsam on luua kombinatsioone trendikast retrost, modernsest ja industriaalsest ning segada seda naturaalsete materjalidega nagu puit ja metall.  Jätkuvalt on teema ka pastelsed ja kirjad värvid, mida saab taas lisada/vahetada detailidega nagu nõud ja tekstiilid. Industriaalse stiilis juures on teema uusvana ehk nö recycled materjal, mis loob mulje, et kasutatud on vanu veinikaste, torusid, roostes metalli.

4. Kommivärvid ja 60ndate geomeetria 

Mida kevade ja suve poole, seda rohkem armastatakse värvi. Pastelset mündirohelist, roosat, sinist võib segada retrohõnguliste geomeetriliste mustritega, mis mõjuvad kaasajas väga värskelt. Miks mitte kasutada ka peenejalgset 60ndate stiilis mööblit, mis on ka sel hooajal täiesti aktuaalne.

5. Terrassimööbel nagu elutoas ja vihmametsa taimed

Kel on võimalus, kolib juba kevadel elutoa terrassile ja rõdule. Moodsate materjalide puhul ei saagi otseselt aru, kas tegu on veekindla õuemööbli või stiilse toamööbliga. Sel kevadel on suur trend vihmametsa ja dzunglitaimede mustrid ning taimed ise. Neid tasub kasutada nii kunsttaimede kui elavatena. Sama tunde annavad ka ajatud taimemustrid nõudel või tekstiilidel.

6.  Kontrastne must-valge + geomeetria 

Sel kevadel on igati aktuaalne julgelt kontrastne mustvalge värvikombinatsioon, mida saab varieerida geomeetrilistes mustrites ja materjalides. Julgelt võib kasutada erinevaid materjale, mis lisavad vastavalt kas naturaalsust või tehnokraatlikku kõrgläiget.

7. Zen meeleolus orientaalne ja naturaalne 

Võidukäiku teevad naturaalsed materjalid nagu kivi, betoon, nahk, puit. Alati on tore miksida erinevaid stiile ja ajastuid, mis annab kodukujundusel palju vabamad käed. Miks mitte koguda laua ümber täiesti erinevad toolid- metalli, plast jne. Vähema naturaalse valgusega ruumis võib taas kasutada erinevaid peegleid, mis valguse teisiti liikuma panevad. Omal kohal on ka geomeetrilised väikevormid- vaasides, küünlajalgades jne.